![]() |
Cesar Delgado Olympiakos'a çok yakın Bir Delgado da Olympiakos'a! Büyük takımlarının transfer politikalarıyla Türkiye'yi andıran Yunanistan'ın öncü kulüplerinden Olympiakos'un Nery Castillo'yu 20 milyon avro karşılığında Lucescu'nun Shaktar Donetsk'ine satmasının ardından Arjantinli genç yıldız Cesar Delgado'nun isminin kulüp gündemine geldiği bildirildi. Meksika'nın Cruz Azul takımında oynayan oyuncu için kulübünün 6 milyon avro istediği; Yunan kulübününse bedeli düşürüp transferi bitirmeye çalıştığı belirtildi.:hmmmm2::hmmmm2::hmmmm2::hmmmm2::hmmmm2 : Al işte. Muhteşem bir adam aldılar. Bizimkiler ancak uyur. Hepimiz O kadar seslendik Cesar Delgado, Cesar Delgado diye en sonunda başka takım aldı. Gerçekten adamlar ıyı fizibilite yapıp oyuncu alıyo. |
banane bizim derdimiz bize yeter. |
[quote=havin;402935].... 6 milyon avro ....Hepimiz O kadar seslendik Cesar Delgado, Cesar Delgado diye en sonunda başka takım aldı. quote] 6 milyon avro ses le gelmezki kardeş :) |
6 milyon euro zaten vermezdi bizim yönetim |
sıradan oyuncu alacaklarsa hiç almasınlar,bobo gibi oyuncu 40 yılda bir denkgeliyor,iyi bir golcü alacaksan 4-5 milyon gözden çıkacak |
evet bi yerde görmüştüm bu haberi ama resmi deil henüz |
Delgado'yu Abartmayın Meksika Liginde Oynuyor Adam Türkiyede Gol Atmak Meksikadan Daha Mı Kolay.. İlacımız Pantelic.. |
adamlar lua lua da karar kılmışlar |
Alıntı:
|
28 Yaşında Nasıl Yaşlı Oluyor ? Bu Yaşlar Futbolcunun En Verimli Olduğu Yaşlardır Tecrübeli ve Yaşlı Değil.. Ayrıca İkisinide İzledim Meksika Ligindeki Defans Oyuncularıyla Almanyadaki Defans Oyuncları Arasında Dağlar Kadar Fark Vardır.. Lig Kalitesi Olarakta.. Cesar Delgado Kötü Demiyorum Ama Pantelic Kaliteli Bi Ligde Oynayıp Kendini Kanıtlamış Fark Bu.. |
Türkiye`de Saat: 04:15 . |