![]() |
Maxi Lopez Moskova'da Beşiktaş'a Lopez'den kötü haber hurriyet.com.tr 17 Ağustos 2007 http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/3908944.jpgBeşiktaş'ın gündeminde olduğu iddia edilen Barcelona'nın Arjantinli forveti Maxi Lopez, 2 milyon euro karşılığında Rusya Ligi takımlarından Moskova'ya transfer oldu. Barcelona Teknik Direktörü Frank Rijkaard'la yıldızı barışmayan Maxi Lopez, geçtiğimiz sezon kiralık oynadığı Real Mallorca'da 29 maça çıkmış ve 3 gole imza atmıştı. Katalan ekibine 2005 yılı ocak ayında gelen 23 yaşındaki futbolcunnu Barcelona Kulübü ile 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu. |
Hangi Moskova Rusya 1.Liginde 6-7 tane Moskova var |
aynene hangi moskova |
para için rusya ya gidip geleceklerini bitiriyorlar.son örnek lopez oldu gibi. |
FC Moskova Sadece Moskova Adını Taşıyan Tek Kulüp Var Zaten Rusyada.. Diğerlerinin Adı Değişik Spartak moskova vs vs.. |
benim kanım ısınmamıştı zaten:) |
Alıntı:
FC Moskova |
ewt bu daha net oldu. |
2 milyon ueroya mı ? |
biz alaydık ya be nseverdim bunu |
hayırlısı bakalım önümüze biz |
olm ne işi var onun orda b*k u donara onun orda..:D |
Bunudamı ertuğlul hoca istemedi yaa acaba?Yoksa bizim yönetim bunu alırdı herhal.2 milyon euroyu veremeyecek kadarda aciz değiliz yani.Valla yaşıda gençti nasıl alamadık hayret.Ne oyuncular kaçıyor yaa hemde sudan ucuza. |
Bize ii gider gibi gözüküyodu.Sağlık olsun. |
iyi adamda 29 macta 3 gol atması biras düşündürücü |
çok iyi paraya almışlar,keşke biz alsaydık! |
Türkiye`de Saat: 06:52 . |