![]() |
Ronaldinho Chelsea’de ! Ronaldo, aynı zamanda menacerliğini yapan kardeşi ile birlikte Chelsea patronu Roman Abramoviç ile yaptığı görüşmenin ardından her iki klübün idarecileri bir araya geldi. Yılan hikayesine dönen transferde hem Barcelona’yı hem de Chelsea’yi memnun eden bir karar çıktı. Chelsea ne olursa olsun Ronaldinho’yu transfer etmek istediklerini söyledi. Barcelona ise Brezilyalı yıldızın en azından bir sene daha kalmasından yana tavır koydu. Bunun üzerine Ronaldinho’nun önümüzdeki Haziran ayından itibaren geçerli olmak üzere Chelsea’ye transferine izin verildi. Teklifi Abramoviç’in de kabul etmesi üzerine Ronaldinho’nun önümüzdeki yıl Chelsea forması giymesi kesinlik kazandı. Transferin rakamları da belirlendi. Barcelona Ronaldinho’nun bonservisi karşılığında Chelsea’den tam 70 milyon Euro alacak. |
hayırlı olsun |
ucuza gitmiş :D |
sonunda :D |
daha pahalı bekliodum... |
bi o kaldıydı zaten almadıkları oda oldu tamam :) |
hayırlı olsun şeva gibi olmaz umarım |
ciddii mii...gercekten ölemi ben olsam hiç ayrılmazdım ronaldinho nun yerinde... |
sheva kesin gidici milana geri döner ronaldinho ise 100milyon paund fln bekliodum |
ucuza gitmişl valla.ingilterede yapabilirmi acaba o da şaibeli |
chelsea bu herşiyi alıyorlar :D |
pes serisi ve CM de chelsea almak farz oldu gbi |
hayırlı olsun bakalım allah bizede böle oyuncular nasıp etsin |
bu saaten sonra chelsea ye pele ile maradona gelse bir sey olmaz kendini yakar ronaldinho bence morinho'suz bir hıc chelsea |
ronaldınho gitme olum kal takımda elın ingilizleri sert oynuor indiriler senı orda |
adamlar avrupada samuel eto yu ronaldinho yu yedek oynatıyo kardeşim nasıl başarı elde edeceksin ki ligde zaten doğru düzgün oynayamıyoruz bjk nin başına şöyle trilyonluk bi adam geçmeli abroamoviç gibi :) ronaldinhoda ucuza gitmiş bence adam dünyada tek gösteriliyor mevkisinde :) ÇaRŞı NuMBeR OnE |
gitmedi hic bir yere.. barcelonda kalir o.. |
Alıntı:
ama ronaLdınha CheLsea Da neLer yapar orası muamma Sve qßı oda ßısı yapamaya ßLır |
yuuuuuuh bu ne yaaa sanki bakkaldan ekmek aliyolar bence cok ucuza gitmis |
kdv dail mi ? :D:D:D:D |
zaten gitmesi gerekiyordu Lıonel Messi nin yanında sönük kalmaya başlamıştı. |
Türkiye`de Saat: 03:18 . |