![]() |
Emre, devamlılığı son zamanlarda iyi olmayan, yetenekli bir oyuncu. Gerçekleşmişse böyle bir şey, ben faydalı olarak görüyorum. Bazen Servet ÇETİN'in sadece aldığı paranın karşılığını verme çabası, bana yeterli geliyor bazı durumlarda. İş başka, arkadaşlık başka.;) |
resmi sitelerinde dogrulamıslar transferi |
haberlerde seyrettim doğru haber |
İyi bir Emreye her takımın ihtiyacı vardır, bize de böyle bir oyuncu gerek aslında, M.Topuz'a 11 milyon Eurolar vereceğimize onun yarısını verip biz de Emreyi alabilirdik demek ki...Emre-Marco ikilisi çok iş yapar bence, eğer bu transfer gerçekleşirse büyük güç katar ezikler...Biz de artık sadece buna nazire olsun diye değil, takımın gerçekten öyle bir oyuncuya ihtiyacı olduğu için M.Topuz transferini bitirmeliyiz, Demirören ihtiyac için değil ama misilleme için bu transferi yapabilir... |
ADamlar yılın transferini Yaptı resmen. arkadasin dedigi gibi marco emre cok is yapar . Bizim yonetim gitsin uzumcuyu alsın ..!! Hey Allahım ya.. |
beklerim emreden ama nihat asla böle bi şey yapmaz yapamaz |
Şakamı bu. |
hayırlı olsun fbye ne diyim söyliycek bişey bulamıyorum |
HoLosko'da biZde noLmuş yhaNi.. (EZİKBAHÇE KARAKTERSİZLER KLÜBÜ) :D çArşı EMREYE karŞı :D:D |
Türkiye`de Saat: 15:07 . |