![]() |
Abdülkadir Chelsea'de.. http://www.spor3.com/images/news/240780.jpg Ankaragücü'nün 17 yaşındaki futbolcusu Abdülkadir Kayalı gelecek sezon Chelsea forması giyecek. 2009'a kadar başkent ekibiyle sözleşmesi bulunan ancak bunu tazelemeyen Abdulkadir önümüzdeki sezon Londra'da futbol yaşamını sürdürecek. Ankaragücü'nün altyapısında yetişen ve halen bazen paf takımında ve bazen de A takımda orta saha ve ön libero pozisyonlarında oynayabilen Abdülkadir 1991 doğumlu. Antalya'da yapılan U 17 Avrupa Şampiyonası'nda sergilediği başarılı oyunu ile dikkatleri üzerine çeken ''Ankaragücü'nün'' 1991 doğumlu Abdülkadir Kayalı otoriler tarafından turnucanın en iyi oyuncusu seçildi. Son 3 karşılaşmada sergilediği başarılı oyunla turnuvanın yıldızı olan Abdülkadir Kayalı'ya dünyaca ünlü İngiliz kulübü Chelsea talip oldu. Geçen yılda uluslararası arenada sergilediği oynla dikkatleri üzerine çeken Abdülkadir Kayalı, İnigiltere'den Manchester City'nin de transfer listesine girmişti ama o Chelsea'yi tercih etti. Londra ekibine toplam 2 milyon YTL'ye malolan Abdulkadir 5 yıllık anlaşmaya vardı. Ankaragücü'ne 5 yıllık ımza atmadığı için istenmeyen adam ilan edilmesinin doğru olmadığını belirten genç yetenek, "Kesinlikle böyle bir şey yok. Ben 2 trilyon karşılığında Chelsea kulübü ile anlaşmaya vardım. Ankaragücü'nden bana herhangi bir baskı yapılmadı. Bu duruma anlayış gösterdiler ve ben de kararımı Chelsea'den yana kullanarak, Ankaragücü'ne imza atmadım" diye konuştu. Genç yetenek 4 kez U-15, 20 kez U-16 ve 6 kez U-17 olmak üzere 31 kez milli oldu. |
Bu kim yaw.ilk defa duyuyorum :s: |
Ankaragücü alt yapısında yetişti ve hala oynuyordu..Zaman zaman A takımla antremanlara da çıkıyor..u-16 milli takımının kaptanıydı aynı zamanda..Batuhan gibi bunu da M.City istedi ama gitmemişti..Bakalım bu haber doğruysa Chelsea de neler yapacak.. http://www.hurriyet.com.tr/_np/9390/6949390.jpg http://www.ajansspor.com/resim/abdul...ankaragucu.jpg |
hadi bakalım yetişdirin yetişdirin gönderin dışarı bizde paralarımızı 40 yaşına gelmiş adamlara yatıralım istisnalaiçr har |
Boşa almamıştır Chelsea, bir şey vardır bu çocuk da mutlaka... |
abdülkadir türkiyeyi temsil et kocum benm :) |
hayırlı olsun inşallah başarılı olur. |
yuzumuzu kara cıkarma ;) |
way be adam hamgi takımdan hangi takıma transfer olmuş |
hayırlısı olsun... |
Harbiden iyiyse eğer güzel. |
yazık etmiş eziklere gitmekle, chelsea işi olsaymış keşke |
vay ahmak vay para için bu yaşta yapılırmı bu git chealseye bir takıl bakalım sonuçta dünya devi orada yedek bile olsan kazanacağın çok şey vardı daha bu yaşta parayı gördün değiştin yazık ettin kendine geleceğini kararttın daha yolun başındasın bence fb+para yerine gidip oraya gitmeliydin daha çok gençsin |
Helal çocuğa helal. |
Bu yaşta bir genç için çok büyük bir olay tabi türkiye içinde... Hayırlı olsun |
İyi de bu çocuk Fenerbahçe'ye transfer oldu. :S |
bu arada chelsea nin altyapısına türkiyeden bi çocuk gitmiş daha önce. yeni öğrendim ben :D:D:D:D:D |
Türkiye`de Saat: 07:37 . |