![]() |
yeni açıktakiler bizi bulun kalabalık olucazz |
TV 8'e göre Gökhan'ın yerine Burak forvette.Burak yerine de Serdar oynayacak.Hayırlısı bakalım.. |
bence gökhanın yerine forvette i.akın oynasın |
Burak forvet oynayacak ise, sağda Ali Tandoğan oynamalı bence... |
g.güleçin yerine İ.akın oynamalı |
Kartal sahnede ! Beşiktaş, yeni transferi Ricardinho ile birlikte bu akşam Konyaspor’a konuk oluyor. 25 Ağustos 2006 17:19 Beşiktaş, Turkcell Süper Ligi’nde 4. haftanın açılış maçında bu akşam Konyaspor’u konuk ediyor. BJK İnönü Stadı’ndaki mücadele saat 21.00’de başlayacak. Hakem Zafer Önder İpek’in yöneteceği karşılaşmayı Lig TV naklen ekrana getirecek. Siyah beyazlıların yeni transferi Ricardinho’nun forma giyeceği maçta cezalı olan Nobre ve sakatlığı süren Mustafa Doğan yok. Son idmanda sol dizine darbe alan Gökhan Güleç’in durumu maç saati belli olacak. Konyaspor’da ise Erhan Albayrak kadro dışı, Volkan Çekiç ise sakatlığı nedeniyle oynayamayacak. BEŞİKTAŞ Runje İ.Toraman Gökhan Zan Koray Kleberson Burak Delgado İ.Üzülmez Ricardinho İ.Akın Bobo Konyaspor Özden Yasin Ömer El Saka Da Silva Uğur Batista Sedat Yordanov Tayfun Ahmed Belal Hakem: Zafer Önder İpek Saat: 21:00 Stad: BJK İnönü Stadı Yayın: Lig TV spor3 |
ben ricardinho oynamıcak die duydum inş oynar |
Alıntı:
|
basarilar kartalim... son 45 dakka :) |
bende gelirim demiştim ama klima çarptı anasını satayım rahatsız oldum neyse gidip bi yerde maçı izleyim ben ya yeneriz işallah |
Türkiye`de Saat: 16:20 . |