![]() |
Ricardinho Oynasın... Garanti 3-0 Bizim Mac...... 4-0 da OLabilir.. O mac Bizim Patlama Macımız oLAcak... Ricardinho Delgado ve Bobo Atacak goLLeri.... |
mac saati 21 alinmasi cok daha iyi oldu |
bu maci KESIN farkla YENECEYIZ |
BEŞİKTAŞ: Runje, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, İbrahim Üzülmez, Koray, Fahri, Kleberson, Ricardinho, Delgado, Burak, Bobo YEDEKLER: Murat, Baki, Serdar, Mustafa, Ali, İbrahim Akın, Gökhan Güleç TEKNİK DİREKTÖR: Jean Toprak -------------------Runje----------------- İ.Toraman----G.Zan----Koray----İ.Üzülmez -------------------Fahri------------------ ----------Kleberson----Ricardinho--------- -----------------Delgado----------------- --------------Burak----Bobo-------------- Skor tahminim: 4-1 |
cuma akşamı şölen var delgado-rico resitali başlayacak konyalı ların başı mevlana gibi dönmeye başlayacakkkkkkkk... farklı skor bekliyorum en az 4 diyorummm |
Edmilson gelirse defansta Koray'ın yerine oynar, Koray da önlibero ya geçer. 10 numara olur!!! |
3 farklı olur diyorum, bu sezon içeride daha rahat oynuyoruz, geçen seneki kazmalara cehennem gelen inönü, bu senekilere cennet geliyor... |
Alıntı:
|
beyler rico ilk maçında gol atarsa şaşırmayın bu maç 3 1 bizim... |
maç 7-0 bizimdir ahanda buraya yazdım |
Türkiye`de Saat: 02:55 . |