Markus Münch | 04-09-2006 22:03 | Alıntı: {ThE DieSeL...}}´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 118057)
Ülker yada beşiktaş klübü,onlar vermese biz verecektik o parayı,o işin geyiği.Delgadosuz beşiktaş şu anda düşünülemez.Sen bu kadar parayla harika dediğin bir yabancı alıyorsun ve onu yedek bırakamassın,delgadoda tümerle asla benzetilemez çünkü delgado klas oyununun yanında devamlılığı olan bir oyuncu.Tümer gibi bir maç atan,3 maç yatan bir adam değil.Ayrıca rico yu getiren yönetim derken bir bildiğin olmalı,tigana istemeden bu takıma kimseyi getiremezler.Fotomaç v.b. yerlerde yazılanlara inanma sen, tiganada delgadoyu istediği kadar ricoyuda istemiştir eminim.Yabancılarda oturmalı tabi ama yabancı hakkı sınırsız ise sen şuanda yabancıyı alıp oturtursan yanlış bir transfer yapmışın demektir.. | 1. sadece Tümer deil Nouma, Ahmet Hassan ve Ahmet Dursunu da yedek oturtmuştu Lucescu
2. Rico gelmeden önce bence de Delgadosuz beşiktaş düşünülmezdi ama şu aşamada onların ikisini beraber oynatacak lüksümüz bir diğer deyişle uygun bir forvet oyuncumuz yok. iyi bi forvet oyuncumuz olsaydı oynayabilirlerdi.
3. bobo yabancı oyuncu deilmi rico delgado beraber oynarsa tek forvete dönersek bu sefer o yedek oturtulacak
4. Tigananın röportajlarını izlediysen Rico hakkında "evet listemdeki oyunculardan biriydi diyor" ve fazla yorum yapmıyor ben Tigananın o kadar istediğini düşünmüyorum ve yönetimin isteği doğrultusunda bu transferin yapıldığını düşünüyorum forma,kombine vs. nedeniyle. ki bence çok iyi bir transfer delgadodan daha iyi diyebilirim kendi düşüncem.
5. yabancı oyuncunun kulübede oturması onun yanlış transfer olduğu anlamına gelmez önemli olan bu oyuncuları hedefler doğrultusunda kullanabilmek yeri gelir yedektede bekler. bu türk oyuncuların kaliteli olmasından da kaynaklanabilir. ben transferde ufak tefek hataların olduğuna inanıyorum o ayrı bi konu. |