![]() |
İnsallah stressiz ve besiktasın kolay galibiyet alacagı bir maç izleriz toraman hariç tam kadroyuz onun yerine oynacakta zaten bir kartal gibi oynar. Trabzon yeni hoca ile karsımıza cıkcacak bu onlar için hem iyi hem kotu olur gibi ama durumlar nasıl olursa olsun bizim galip gelmemiz gereken bir maç.. |
ziya doğan ilk mağlubiyetini,canı gönülden bağlı olduğu beşiktaştan alacak:) |
arkadaşlar bu maçta tigana bi değişiklik yapmış orta sahada delgado ve ricardinho oynıycakmış yani tek forvet oynıycaz.tek forvette nobre olucak yani ben bu maçta delgado ricardinho ve nobreden bekliorum golleri.bence 2-0 bizim goller delgado ve nobra atacak |
1-0 da olsa ynlim o yeter vlla :D |
slm. ben toprak. ts maçında eski açıkta olucam. eski açıktan kombinesi olan arkadaşlar hep beraber tanışalım diyorum. saygılar |
artık son 1 gün maça,özlem sona eriyor,beşiktaşım sahaya iniyor ve ts karşısında gol şov yapıyor:) |
valla 2 haftada 3 zorlu karşılaşmaya çıkacağız.Tigana önlemini önceden almıştır.Kayıpsız kurtulmamız lazım trabzon ne kadar kolay gözüksede patlamaya hazır bir bomba adeta!Çünkü adamlarda hırs olacak yenmek için haydi kartalım yüzümüzü kara çıkarma!!! |
almamız lazım şu ilk 3 maçta 3 galibiyet alırsak bizi kimse tutamaz |
lazaroni kalsaydı çok rahat alınır yazardım ama ziya gelince iş zorlaştı.yinede trabzonun zayıf defans ve kalecisiyle 3 golden az yemesi zor.3-1 biter.. nobrenin 1 veya 2 gol atas |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 15:50 . |