![]() |
yaw tigana lütfen git. kleberson bu takımda nie oynuyor?nie nobre yok?nie burak yılmaz sag kanatta deil de forvette ve en onemlisi nie baki oynuyor???????????, lütfen tigana yol yakınken git |
Alıntı:
ailtona zor kulüp bulduk nerdeyse üstüne para wercekdik alana... ailton bitmiş artık... |
Alıntı:
|
Alıntı:
bu ailton varya, su anda bütün forvetimizden daha iyi. o zaman bi almana sorun ailton kim diye. onlar cevaplar. |
arkadaşım ben burda lucescu daha iyi dediğimde herkez luce iy iama tigana da çok iyi gereksiz bir karşılaştırma diyorlardı..ve herkez bir futbolc ualındığında yada alınacak olduğunda tigana istiyorsa bir nedeni vardır..tigana işini bilir..tigana şöyle böyle işte gördük tigananın futbol anlayışını..hangi zihnitey ile nobre yedek bekletildi hala bakide neden bukadar ısrarcı neden ali tandoğan oynamadı..neden sen richardinhoyu oyundan aldın..nasıl bir teknik le oyuna dağıldın anlamadım aili güneş , baki bu maçta olmamalıydı bu maç hazırlık maçı mı...düne kadar tigana iy itigana işini bilir tigana kurt hoca diyenler şimdi o laflarından dönmesin savunmaya devam etsinler bakalım.... |
Alıntı:
yasi kac? 21 mi? bobo gelecek vaadeden bi oyucumuz. daha cok genc. üstüne bu kadar gitmemek lazim. ne ´bu ya en büyük kazma ilan ettiniz adami. |
runje Ali t. Gökhan Koray Üzülmez Fahri Kleberson Burak Rico Delgado Nobre Bu kadro bu maçı kesin alırdı ahkm kesmek gibi oluyo ama çok belli sol rico oynarmı 2 forvet varken inanılmaz bişey |
Alıntı:
şunu diim kötü fubol olsun puan olsun yine izlerim yine maçına giderim önemli olan puan koparmak... şunu da unutmayalım LUCE ile şampion olduk...uefa da çeyreğe kadar geldik...chelsea yi deplasmanda dewirik...we de derbilerde gol yemeden kazandık... |
bakin takima kim yerinde oynuyor 2,3 kisinin disinda herkes farkli yerde oynuyor ziya hoca takiam guven kazandirmis iyi hoca neden yerli hoca olmuyor bu takimda illa yabanci hocami olmasi lazim |
Alıntı:
ali out toraman in bakiye külübede bile yer vermemek lazim! ben bu macta ersen martini cok begendim. tam bize lazim olan bi forvet. |
Türkiye`de Saat: 10:50 . |