![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
bence bakinin sonu cagdasinkinden farkli olmaz. görünen köy klavuz istemez |
Ya zaten yenilmişiz sinirlerim bozuk, bi de şu telegol denen abuk program yok mu? Hayır öyle birşey ki kapatıcam kapatamıyorum. Kimse bu adamlara bi durun siz ne yapıyorsunuz demiyor mu ya? Adnan Aybaba nasıl bir adamdır ki kendisine yapılan bunca hakarete karşı sessiz kalabiliyor? Ziya Şengül kimdir ki o masada mafya babaları gibi oturup herkesi küçük görüyor? Ya ben yenilgiden dolayı çok sinirliyim herşey batıyor, ya da bu adamlar hakkaten tuhaf! |
Alıntı:
bence tigananin en büyük hatasi gökhani ersene yapistirmamasi. boylar ayni. kafa gölunde gökhan zan tutmasi lazimdi onu ama gökhan sol taraftaydi bakinin yerinde |
Alıntı:
ztn o garanti de...bi kere baki sanki BJK forması giymioda her hangi bi forma altında maç yapıo gibi yani ciddi bi klubün takımında gibi oynamıo gelen topları dam dum wuruo...hepside ya rakibe ya taca gidio arada da korner de oluo tabi... |
tek kelimeyle yazık oldu |
Alıntı:
polat alemdarnan akrabaymis serefsiz muhahaha tam ezik ya |
Alıntı:
baki napsin yeterisiz olmazssa. 50 beygirli araba 200km/h hiz yapmazki. onu alana soracaksin |
bu kadar rezil bir defans gormedim, kusura bakmayin arkadaslar... hersey saglam bir defansla baslar, bunu yuz yilimizda gorduk...bu gidisle daha cok abuk sapuk goller yeriz bizzz persembe gunu bu hatalar tekrarlanirsa, altini cizekerek soyluyorum en azindan dort bes gol yeriz... bu ne bicim defans boyle yaa, olmaz boyle bisey, cocukca hersey yaaaa |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 20:44 . |