![]() |
ARklar biz kolay kolay fark atamayız! oynadıgımız maclar ortada, one gecince rahatlıyoruz... Trabzon kotu oynuo, yenıcez ... zaten önemlı olan yenmek! |
2 de maç mı olur yaww..değiştirsin o saati..federasyon uyuma.. |
arkadaslar kesinlikle değiştirilir 2'de oynatamazlar sıkar biraz |
ricardinho ile delgado bu maçın yıldızı olurlar |
3 gollü bir galibiyet bekliyorum yine takımdan... |
Bu maç en kolay maçımız olacak bence ben 4-0 diyorum ligin en kötü takımıyla oynıyacağız... |
Alıntı:
hiç sanmıorum evet trabzonun bu seneki oyununu bende beğenmiorum ama yinede en fazla 3 atarız 3 ü gecmez diorum... tabi maça nasıl başlıyacağımızda önemli golü erken bulursak yine fark olabilir ama yinede 3 gecmez yaa sanmıorum.. :D:D:D |
rahat olun arkadaşlar bu maçı çok kolay alırız |
Trabzon'da Yattara şoku! Denizlispor maçında sakatlanarak oyundan alınan Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahima Yattara'nın MR'ı çekildi. Kulüp sağlık kurulu başkanı Köksal Güney, alınan MR sonucunun ardından yaptığı açıklamada, Yattara'nın 3 ile 6 hafta arası sahalardan uzak kalacağını söyledi. Güney, Yattara'nın sağ kasık adalelerinde yırtık ve kanama tespit edildiğini belirterek, ''Yattara'yı, tedavilere vereceği cevaba göre UEFA Kupası 1. turunda Osasuna ile yapacağımız maça yetiştirmeye çalışacağız'' dedi. Böylece Gineli futbolcu, ligin 5. haftasında Beşiktaş ile yapılacak karşılaşmada takımdaki yerini alamayacak. Yattara, sakatlığı nedeniyle de Gine Milli Takımı kampına da gidemedi. Bordo-mavili futbolcunun, sakatlığı nedeniyle moralinin oldukça bozuk olduğu belirtildi. 28.08.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : AA |
Kİmse Merak Etmesİn Buraya Yaziyorum Bİz Trabzona 4 Atariz Galatasaraya Da 5 Atariz Sonrada Sofya Ya Da 5 Atariz Olur Bİter. |
Türkiye`de Saat: 06:46 . |