![]() |
bence aydin ve serdar ozkana daha cok sans vermeli tigana |
bu arada aydın diye bir futbolcumuz varmış meğer. bir maçla adam değerlendirilmez ama helal olsun mükemmele yakın oynadı herkes dururken. kanatlarımız sıfır. Kartal kanatsız uçar mı ? cevabı siz verin.. |
aydın ve serdar özkanı çok beğendim kenan da a takımda oynayacak düzeyde değil |
Tatsız Prova Beşiktaş'tan tatsız prova Turkcell Süper Ligi'ni'nin 5. haftasında Trabzonspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş milli maçlar nedeniyle verilen arada Beşiktaş İnönü Stadyumu'nda Antalyaspor'u konuk etti.. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Milli maç nedeniyle lige verilen arada Antalyaspor ile hazırlık maçı yapan Beşiktaş, sahadan 3-1 yenik ayrıldı.. Antalya'nın gollerini Taner Straka ve İlyas atarken, Beşiktaş'ın tek golü Kenan'dan geldi.. |
bu bir hazırlık maçı,olumsuz düşünmek yanlış olur ama,büyük takım 10 dakikada 3 gol yemez,bakiyi çok eleştirdim,tamam dedim yerinde oynamıyor adam,ama alın işte yerinde oynadığı zamanı da gördük,bakiye dokunan eller kırılsın diye topic açmakla olmuyor bu iş,bunun dışında ricardinho ilk yarı pek gözükmedi ortada,bana delgado çıktıktan sonra daha iyi oynadı gibi geldi rico,doğru paslar atıyor ve isabet oranı yüksek,diğer yandan bakılacak olursa 66 top kaybı hiç yakışmıyor büyük bir takıma,umarım yanlışlar bir an önce görülür ve ders alınır,hazırlık maçları bunun içindir,genç oyuncularımızı da çok beğendim özellikle aydın iyi işler yaptı son dakikalarda,umutsuzuğa kapılmaya gerek yok,gerçek beşiktaşın bu olmadığını hepimiz biliyoruz,bu arada dikkat ettiniz mi cordobanın yediği gol tipik bi cordoba hatasıydı kaleyi boşalttı ve boş kaleye yedi yine golü,eski günleri anımsattı bana |
bu maç bu kadar önemli diil ts maçında daha iyi oynarız |
İlk yarı takımdurdu maç resmen uyutdu defansın arkasına atılan 2 top gol bir de adampaylaşmasını bilmeyen bir defans bomboş bırakmışlar herif boş kaleye attı. ikinci yarı bu sene formunu fazla beğenmediğim kleberson girdi orta saha biraz topladı defanskurgusu değişti 2. yarı pozisyon vermedik bu noktada sevindirici tek olay AYDIN isimli genç bir kardeşimizin varlığını öğrendik biz milletin ardalarına gıpda ile bakar ken bizdede bir cevher varmış (tek maçlık yorum olmaz ) ama çocuğun kumaşı iyiye benziyor. tigana bu çocuğun üzerine biraz düşmeli sağ kanadı burak ile kapadık solada aydın olsun kartal uçsun |
markus sagol PAYLASIM icin |
bundan önce de hazırlık maçında ist.belediyesine yenildik. ama sonraki maçta 10 kişiyle hem konyayı hem hakemi yendik. genç bi takımız ve hazırlık maçlarının sonuçları önemli değil. bu maçtan sonra trabzon maçını kazanma olasılığımız arttı bence. çünkü futbolcularımızın ayakları yere daha sağlam basacak. ayrıca serdar özkanın ve aydının neler yapabileceklerini gördük. önemli kazanç... |
bende ölçü olarak kabul etmiyorum bu maçı... |
Türkiye`de Saat: 09:50 . |