![]() |
mazoşist miyim bilmiyorum ama hazırlık maçlarında alınan yenilgiler çok hoşuma gidiyor... |
ben ölçü olarak kabul ediyorum. ricardinyo çok iyi futbolcu |
yok ya lig maci olsa ANTALYAYI üfleris |
bu bi hazırlık maçı ve hatalarımızı görmek için yapıldı.ve en büyük kazancımız bakinin nerde oynarsa oynasın futbolun f sinden anlamadığı oldu.bu adam beşiktaşa yakışmıo.mıstafa doğanı beğenmezdim ama mustafa olsaydı bu akşam en fazla bi gol yerdik. |
saten olcu olamaz ılk yarıda stoper gercek mevkıı sol bek olan i.kaş ikinci yarıdada s.kurtulus oynadı hazırmacından bu kadarnede olsa realist takımız bız:D |
ya ewet sonuçta bi hazırlık maçı takmaya gerek yok..rico paşayı çok beğendm:D |
Rica Paşanın Sağ Tarafta Ikinci Yarı Verdigi Bir Pas Vardı izLediniz mi Ne Kadar Klas Bir Haraketti :) |
hazırlık maçıydı ama yenseydik daha bi başka olurdu bea.olsun yenilsekte ben bu takımda umut görüyorum şampiyonuz inşallah |
Bence yine de gençlerle daha ii bi skor alabilirdik cordoba nın aahı tuttu.Maça gelen bütün arkadaşlara teşşekkür ediyorum. |
ya maçı bırakında sonradan oyuna giren serdar ve aydın'ı izledinizmi. hele aydını sivasta bir maçta izleyen fbli bir arkadaş beni arayarak ya o nasıl futbolcu bi adam maç boyunca hiç usanmadan bindirme yaparmı nerden aldınız onu demişti. ben hertadan aldık dedim sizin 2 yıl sonra yıldızınız olur demişti. dedeği gibi gerçekten 1-2 yıl sonra bizde sol kanatta bir yıldız doğuyor haksızmıyım ha. |
Türkiye`de Saat: 06:52 . |