![]() |
UEFA da bizi yakmadan anlasa bari, bu adam bizi yakacak bakiden mercimek corbasi bile olmaz, pismesi lazim hemde cok pismesi lazim, besiktas pisirme yurdu degil, genclerbirliginde pisseydin be kardesim, hasta ettin beni BAKI.. |
dun genç bir kdro ile çıktık maça skor çokda onemli degil bnm anlamdıgım ibo a. niye oyntmdı..adam kndını o kdak gostermye çlısıo..bare şimdi şans verebilirdi...oyuna giren iikinci serdar mçın iyilerinden di..sonuçta skor çok onmli degil.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
takımda golcülüğü en iyi olan futbolcu İBRAHİM AKIN. Nobrenin yanında forvette oynamalı bence .Delgado veya Klebersondan biri kesilmeli ikisi de aynı tip oyuncular.Delgado çıktıktan sonra Rico daha iyi oynadı aslında bakarsanız Rico geldikten sonra Delgado biraz gereksiz bi transfer gibi duruyo benim kanaatimce. |
ulan bu ezik basın beni katil yapcak allahımın ezikleri 3 lig takımıyla oynuyo yere göğe sığdıramıyo biz süper lig takımıyla oynuyoz yönetimle teknik direktörün arasını açmaya çalışı yo GELİYORUZ ULAAAANNNN A....... S..... MEYE |
bakinin akibeti de serdar topraktepe , yasin sülün , erman güraçar gibi olacak.yetenek avcısı tigana erken uyanır inşallah |
neticede hazırlık maçı mağlubiyeti fazla önemsememek lazım Ts maçını alıp affettirirler kendilerini.. Yalnız ZAN ve TORAMAN ın olmayışı defansı olduğu gibi etkilemiş + MURAT kalede hiç güven vermiyor.. |
Alıntı:
ibrahim akın hakkında katılıyorum mükemmelbir oyuncu ama bu takım tek forvet oynar ama hepsini toplasan acak üst düzey bir forvet olur.keşke gökhan ünal ı alabilselerdi... |
-------------------runje------------------ ibrahim t.---gökhan z.---baki----ibrahim ü.- --------------------koray----------------- burak----------------------------kleberson --------------delgado-----rico------------- ---------------------nobre----------------- gönül ister nobrenin yerine gökhan ünal olsun yada daha kaliteli bir yabancı |
Türkiye`de Saat: 05:53 . |