![]() |
Ohh Beee :) Bende Kanal D den Ögrendim Cok Sevindim Ya |
ricoyu görceyizzzz |
yarın rico ve delgado şov var |
4-1 biter diorum.. ama cordobaya gol atmak zor tabi.. :D:D |
19:30Futbol Karşılaşması, Beşiktaş&Antalyaspor çok güzel haberde inşallah yorumlarda İlker Yasin maydanoz olmaz.bi daha konuşursa adamın bi yerlerini kesicem ömür boyu konuşamayacak.kıl kuyruk bu adam resmen ya. maçta iyi futbol oynar birde sakat vermezsek güzel olur.Antalya sert oynayan bir takım dikkat derim ben! |
bence güzel oldu..ilk defa kartalımı canlı olarak seyredeceğim.rico ve delgadoyu merak ediyorum.bakalım birlikte nasıl oynuyacaklar.inşallah ilk onbirde sahaya çıkarlar.. |
Antalya'da oturduğum için maçın Antalya'da olmasını isterdim ama neyse.Yarın Ricardinho ve Delgado'yu çok merak ediyorum.Ricardinho'nun girmesiyle Kleberson'un performansınında çok artacağını düşünüyorum.Kleberson'a dikkat arkadaşlar!!! |
Arkadaşlar Cordoba ne yazık ki Beşiktaş'tan haketmediği şekilde gitti.O yüzden yarın ona yakışır bir karşılama yapalım.Pankartlarımız ve tezahüratlarımız konuşsun,onun hakkında hiçbir şüphemiz olmadığını anlasın.Ben çok eksikliyim bu konuda şahsen.Cordoba maç sattı diyenler satılıktır esas.Cordoba adı gibi Oscarlık Adamsın sen. |
bu maç hazırlık için ve futbolcuların birbirine ısınması ve tanıması için yararlı olacak kanald de demışsınız umarım verırler |
gözlerim ricoda ve cordobada olacak |
Türkiye`de Saat: 17:25 . |