![]() |
Eto'o manchester'da... İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester City, Barcelona'nın Kamerunlu forveti Samuel Eto'o'yu renklerine bağladı. Katalan kulübüne 30 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek Manchester City, Eto'o'ya ise haftalık net olarak 212 bin Euro ödeyecek. Böylece 28 yaşındaki futbolcu yıllık yaklaşık 11 milyon Euro kazanacak. Mavi-beyazlılar ayrıca 30 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaştığı Carlos Tevez'e ise yılda 8.5 milyon Euro ödeyecek. Manchester City, daha önce Blackburn'ün forveti Roque Santa Cruz ve Aston Villa'dan Barry'yi renklerine bağlamıştı. |
Bizede hayırlı oLsun demek düşer :D |
hani ezikler alıyodu yaaa.. bak nasıl üzüldüm şimdik :p |
yok artık.city her sene 10 tane forvet alıyor.napıyor o kadar forveti anlamıyorum valla. |
Barça bu durumda zlatanı almak için herşeyi yapacaktır... |
kaynakkk???? |
yuhhh Tevez Eto'o .. Çüşşş Yuhhh :D City Delirdi ŞampiyonLuk İstiyor :D |
olamaz ya bu transfere çok üzüldüm.onu barcada izlemek apayrı bi zevkti.ing nin en sinir olduğum takımına mı gitti şimdi:(:( |
demedi mi ibrahim alırlar diye :D:D |
bencede city şampiyonluk istior |
City Avrupa kupalarına katılır bu sezon Çıkıs yakalarlar |
city iyi transferler yapiyor harbiden ama onemli olan takim olmak bunu anladiklari zaman bu para gucuyle muhakkak sampiyon olacaklardir ingilterede henuz erken city icin |
bir arap başkanda biz mi bulsak napsak yaf:laugh: |
Alıntı:
|
Şampiyonluğu geçtim 4.lüğü bile zor görüyorum onlar adına...Etoo'da parayı tercih etmiş çoğu futbolcu gibi... |
Eto'o daha hiçbişeyi tercih etmedi bnce kalcak gbi gözüküor hatta... ayrıca kabul etse de barçanın geçen sene ona yaptıkları yznden gdecek... barçadan manchester a gtmek bi düşüş eto'o yapma!! |
iddaa da işler eniden karıstı desene :D |
eto'o city'e giderse kendisi için düşüş ama city için büyük bir hamle olur..tıpkı bu senin için küçük ama insanlık için büyük bir adım gibi :D city seneye mutlaka kupalara katılır...ilk 5i zorlar hatta..takım olmayı becerebilirlerse tabi.. |
güzel kadeo kuruyor bu sene city gerci ilgintere liginde başarılı olurlarmı orası tartısılır gecen senede bu tip flaş transferler yapmıslardı ama lig sıralamasında takımın nerde bitirdiği belli artık futbol kişi oyunu olmaktan cıkıp takım oyunu olmaya başladı yani yızdız oyuncu olacağını takıma faydalı oyuncu olması cok daha iyi |
city şampiyonmu olcak ne:biggrin: |
yok daha neler ya ne şampiyonu:D:D manu onları parmağında oynatır liver ın arsenalin chelsea nn olduu ligde ne hadlerineymiş otursunlar yerlerine:D:D |
Türkiye`de Saat: 19:35 . |