![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
mustafa doğan oynasın yaa |
Bu maçtan sonra gerets gider tiganada çok konuşulur...... |
ne olursa olsun tek forvet oynamalı arkasında delgado-rico oynamalı.ve de solda i.akın kesin oynamalı sedefle böyle büyük maçlara cıkılmaz her ne olursa olsun akın mtlaka oynamalı ama onu oynatmak yürek ister...(çünkü tigana o kadar ofansa gelemez).hatırlayın cska maçını akın girince sol kanat nasıl canlandı hem orta hemde çalım hemde topa vuruş yönüyle kesinlikle akınn akın akınnnnnnn |
Alıntı:
|
cska maçınındaki baskıyı 90 dk sürdürürsek eğer nu maçı da kazanabiliriz inş... |
inşaallah bu akşam sami yen de galbiyet alıcaz...Buna inanıyorum yalnız tek sorun var tigana nın dogru 11 i sahaya surmesi...Yine serdar kurtulus u falan sahaya surerse işimiz zorlasabilir...Sami Yen den galibiyetle ayrılacağımızı düsünüyorum... |
------------------------Runje-------------------- -----Serdar-------Koray--------Baki-------İ.Üzülmez--- -------------Kleberson-------------Fahri----------- -------Burak----------Ricardinho-----------Delgado---- ------------------------Nobre--------------------- bence bu şekilde çıkmalıyız..ali tandogan tam olarak bi sagbek değil.zaten kendisi de 1-2 sefer soylemişti sagbekte yararlı olamıyorum diye.geçtigimiz sene 3-2 yenildigimiz GS maçında da orda oynamıştı ve cok buyuk kademe hataları yapmıştı.açıkcası bu maçta ali\'nin o kanatta arda karsısında zor durumlara dusebilecegini dusunuyorum.bence serdar kurtuluş\'un oynaması cok daha iyi olur bizim açımızdan.genç,bu maçı kaldıramaz tarzı eleştiriler ise benim anlam veremedigm şeyler.her türlü çıkar oynar bence.. eğer gökhan zan oynayabilecek düzeydeyse koray,fahri\'nin yerine önliberoya çekilebilir ve gayet de iyi olur |
bu maci mutlak almaliyiz.. haydi kartalim |
Türkiye`de Saat: 04:41 . |