![]() |
rico solda oynayamam diyor..hala sola koyuyorsunuz Alıntı:
|
pek de emin konuşmamak lazım yoksa trabzon maçından farksız olmaz bu maçta tigana ideal on birini kullanırsa bu maçı rahat alırız bence ama gs de bordeaux u yenerse o moralle bizi biraz zorlarlar tabi bizde cska yı yenersek maça ortak olur ve alnımızın akıyla sami yenden çıkar yolumuza devam ederiz inşallah BEŞİKTAŞ'ımız bize çifte zafer yaşatır ve hepimizi mutlu eder...... :) |
ne olursa olsun beşiktaş güzel oynasın |
bir mac da GOL YEMIYELIM |
Alıntı:
|
hiçbişy yok cinconda yaa,top oynayamıyorlar,rahat almamız lazım maçı |
Benim 11im 3-4-1-2 -------------------Runje------------------- ------İ.Toraman----Koray-----Gökhan------ Ali Tan.---Kleberson----Delgado----İ.Üzülmez --------------------Rico------------------- -------------Nobre-------İbrahim Akın------ Ama maalesef Tigana üçlü savunma oynatmıyor bu yüzden Tigananın sistemine göre en mantıklısı 4-2-3-1 --------------------Runje----------------- İ.Toraman----Gökhan------Koray-------Baki --------------Fahri------Kleberson--------- -------Burak--------Rico-------Delgado---- --------------------Nobre----------------- |
---------------------Runje------------------------ Ali T----------Gokhan Z-M Dogan------Ibrahim U- ---------Koray A--------------Fahri T------------- -------------------Kleberson--------------------- -----------Delgado----------Ricardinho----------- -------------------Nobre------------------------- Ben bu 11le baslarim. Kalede Runje: Adama hala guveniyorum Ali T: Ali haftalardir iyi forumda, bence oynarsa cok iyi Gokhan Z: Konusmaya gerek yok Ibrahim U: Adam hep kosuyor, kesin oynamali Mustafa D: Mustafa gordugum en profesional adam. Adam 4 4luk. Girdiimi en iyisini yapmaya calisiyor. Helal Olsun. Koray ve Fahri: ikisi birbirini taniyor ve on libero olarak cok iyi olacaklarini inaniyorum. Kleberson: On libero degilim dedin, hadi bakalim simdi matias ve ricoya yardim et, hemde koray ve fahriye, orta sahanin kilit adami Jose. Delgado ve Ricardinho: Forvet arkasinda 2 serbest adam, Takimi goturcek ve 3 puan aldircak ikili. Nobre: Tek forvet ama arkasinda Matias ve Ricardinho + Kleberson var. Bu kadro Cimbomuyi devirir arkadaslar. |
Başka Hiç Bir Şansımız Yok.. Ya Yenecegiz Yada Yenecegiz... Yenilirsek Çok Büyük Yara Almış Oluruz... Tigana Eğer Son Dakika Aptallıgı Yapmazsa Rahat Kazanırız... |
eger gol atıp defansa çekilrisek yeneriz |
Türkiye`de Saat: 23:17 . |