![]() |
tur kesin diyorum işallah bu sene gruplardan cıkarız gecen seneler gıbı sacma sacma mac kaybedipte elenmeyiz işallah amöa bu sene takıma sonuna kadar guvenıyorum hep bırlıkte soyleyelım ınadına tigana |
Markov erken gol istedi CSKA Teknik Direktörü Plamen Markov, Beşiktaş karşısında atak bir futbol sergileyeceklerini belirterek, "Turu geçmek için başka şansımız yok, golü erken bulmalıyız" dedi. Beşiktaş'ın güçlü bir takım olduğunu ancak oyuncularına inandığını dile getiren Markov, "Kleberson ve Ricardinho'yu durdurursak başarıya ulaşabiliriz" http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Ddedi. |
nice galibiyetlere inşaallah |
inşaallah ibrahim gol atar inşaalah... |
abicim biz bu takımı havada karada eleriz |
nice avrupada zaferlerle dolu maçlara KARAKARTALIM benim |
fazla iç açıcı bir istatistik değil ama umarım artık avrupada d akazanan bir takım olcaz...ve bu günkü maçı alcaz kesin başka yolu yok... |
Inş. Yeneceğizzzz Inşallah Yeneriz Gsli Arkadaşlarla Dalga Geçtim Yenildiler Diye Eğer Yenilirsek Okula Gidemem:d |
exacker sen yenilsende formani giy ve git okula |
biz cskdan daha iyi bir takımız bu yüzden ordada galip gelebiliriz kadro istikrarını yakaladığımız zaman çıkışa geçeceğimizi bekliyorum bu akşam kolay olmayacak ama yıldız oyuncularımız sayesinde bu maçı 1-2 alaçağımızı düşünüyorum.. kartalım dualarımız seninle.. |
Türkiye`de Saat: 19:13 . |