![]() |
Dökülüyoruz. 1. devredeki dengeli oyunu maalesef 2. devrede sürdüremiyoruz. Kleberson'un yerine Fahri'yi almamasını anlamıyorum Tigana'nın. Runje kredisini bitirmiştir benim için. Önündeki topu tutamayan bir kaleci almışız, kariyer mariyer tanımam, bu adamın bize zararı var. O bize uyum sağlayana kadar biz daha çok mahalle maçı golleri yeriz. Maç şu anda 2-0 gidiyor. İnşallah bir gol atarızda, maç penaltılara kalmaz. :rolleyes: |
haydı karakartal sen yakısırsın kupalara bunlar dııl |
Allahım, dualarım kabul oluyor....... Bildiğim bütün duaları ediyorum burada |
bu iş bıraz uzadı ama bıttı ..acaba gruplarda kım cıkacak bıze |
GGGGGGGGEEEEEEEEEEEELİİİİİİİİİYORUZZZZZZ ! bu kadar marcio nobre şuanda fenerbahçeden gelmiş olmasa taraftarım gözünde nerelere gelirdi tahmin bile edemiyorum |
bu maç buralara gelmemeliyi ama olsun buda iyidir.Umarım tigana klebin yokluğunu fahri ile doldurmaya çalışır bundan sonra ve duran top çalıştırır takıma... |
oh be koydukkk |
Bu Takimdan Bir Sey OLMAS |
tigananın ne yaptığını anlamak mümkün değil ya... kleberson sakatlanıp çıkıyo yerine serdar k. giriyo kenarda fahri varken, birde ibrahim akından yararlanmak niye hiç aklına gelmiyo anlamak mümkün değil tigana böyle giderse çok sıkıntılı maçlar bizi bekliyo allahtan gruplara kladıkta yüzümüz güldü |
Alıntı:
o sahada futbol oynamak kolaymı zannettin yoksa yada sakatları göz önünemi almadan dedin neden dedin anlamadım |
Türkiye`de Saat: 06:05 . |