![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
2006 DÜNYA KUPASI ALMANYA 2006 |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Vaybe İtalyayı tutuyordum arkadaşlar arasında tek başıma ve İtalya beni yanıltmadı ve kupayı aldı!!!
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben de basından beri italya tutan azınlıktanım... yanılmadıım için de mutluyum... ancak nedendir bilinmez cou medya italya nın futbolunu beenmiolar ...cok geriye cekiliolarmıs da yok az gol atıolarmıs da yok efendim sıkıcı oynuolarmıs... sormak lazm acaba atak oynayan almanya ( hem de evsahibi) , arjantin nie cıkamadı finale... neyse zaten bunlar bizdeyken lucescu ya da sölenmişti adamın bizi nerelere getirdii ortada önje savnma dierek... kısacası dünyann en ii savunma yapan takımı kupayı aldı kibirli fransızlara da ii oldu.... ( finalde ingilzlerin olmasını daa cok istiodum..cünkü onlara daha cok kılım ) bu arada az buz italyancamla anlayabildiim kadaryla materazzi zidane a karın cok güzel tarzı bişey söledi... yanlıs olabilir ama öle anladım .. (puerto du uncassia unte moria) | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/2006-dunya-kupasi/6634-italya-fransa-2006-dunya-kupasi-final/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
2006 DNYA KUPASI [Arşiv] - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 05-03-2008 18:15 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |