![]() |
Öncelikle emeği geçen Yıldıray Abimize çok çok teşekkürlerimi iletiyorum.. Bu büyük futbol ziyafetinden bizleride eksik etmedi.. Sağolasın... Tam beklediğim güzellikte olmuş.... Tekrar tekrar ellerine sağlık kaptan... İspanya pek zorlanmadan çıkar bu gruplardan.. Zaten adamlarda hala dünya kupası kaldırmak özlemi var.. Birtürlü bekleneni veremiyorlar.. Ben birazda bu gruba çok farklı bi şekilde bakıyorum.. Din maçları gibi bişi.. 2 Hristiyan 2 Müslüman ülkeler... Ve yatma olayları olmasın diede ilk maçlar aynı din ülkelerinin maçları oluyor.. Herneyse bu futbolun başka bir bakış açısı... Benim fikrim İspanya rahat çıkar ve peşine kadrosu diğer 3 takıma göre daha sağlıklı gördüğüm Tunus.. Shevchenko tek başına takımı kurtaramaz.. Rakipleri fenerbahçe değil... 1. İspanya 2. Tunus 3. Ukrayna 4. Suudi Arabistan Bu kupada İtalya ve Arjantin götürür:) FORZA ITALIA |
ıspanya ve ukrayna gruptan çok rahat çıkarlar |
ispanya ukrayna bu gruptan gule oynaya cıkarlar |
ukrayna ve ispanya ellerini sallayarak çıkar :) |
ispanya banko |
İspanyollar yine yusuf yusuflar bu aralar cünkü süper kadroları olmasına ragmen bir türlü uluslararası basarıyı yakalayabilmiş değiller..Am David Villa cok formda ve üst düzey bi Torres var ne olursa olsun bu gruptan cıkacaklardır..Ukrayna da Shevchenko ve Husin önderliğinde en kötü 2.olup bu gruptan cıkarlar..1.yi Tunus belirler |
Ispnya- Ukrayna Herkes Ayni Fikirde Bu Arada Tüm Guruplarda Ayni Takmlarin çikacaği Düşünülüyor. Orada Olamamak Ne Kadar üzücü.. Türkiye çikar Diyemiyoruz çünkü Yokuz.. |
Kupanin En Rahat Grubu Sanirim Ispanya Ukrayna. |
yoruma gerek yok |
fix yaa ispanya ve ukrayna. |
Türkiye`de Saat: 22:23 . |