![]() |
Dünya Kupası Bilgi Dağarcığı [Soru Sormaca Oyunu] Herkes bir alttakine Dünya Kupası ile ilgili birşey soracak.. Bu kadar basit:D İlk soru benden olsun:p 94 usa da kim gol kralı olmuştur? |
Salenko (Russia) ve Stoitsjkov (Bulgaristan): 6 gol |
1930 Uruguay Dunya Kupasinda 18 mac oynandi. Bu maclara toplam gelen seyirci sayisi? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Cevap..434.500benden kacmaz:D:D Soru..1982 Dünya Kupası Gol Kralı kim olmuştur ve kaç gol atmıştır... |
434.500 kişi |
arkadas benden 1 dk once davrandı ok |
bende onun sorusuna cevap verım 6 golle italyadan paolo rossi |
İtalya 90 Dunya Kupasinda Kac Gol Atilmistir? |
Alıntı:
52 MAÇ 115 GOL |
turkiye dunya kupasında en son kimle oynadı macın skoru ve golleri kim attı rakip takımın gollerinide atanı yuazmanız lazım yanlız |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Salla Abİ Ya Korenİn Gollerİnİ Napcaz Burasi Korenİn Formumu:) |
sino sorun nerde? |
cevap icin teşekurler korelilerinismi espiriydi zaten ben sinemin yerinede sorayım ilk gölumuzu kim atmıştı ve kaıncı dakkada |
Şaban şükür 11.saniyede |
cevap yanlış sabanın ön ismini untmuşsun |
Alıntı:
SORUN YOKKİ |
Hakan şükür 11.saniyede desem |
Alıntı:
|
ben sordum sinemim yerine ama bir tane daha sorayım dunya kupasında birezilyayla oynadıgımız macta beşiktaştan kac futbolcu vardı isimleri |
Ve sorsam 1954 dünya kupasında gol kralı kaç golle kimdi |
karabey oda degil seninkide yanlış cevap |
Alıntı:
|
ustune bastın ayagını kaldır kardeşim |
arkadaşlar milli takımının rengi siyah beyaz olan bir ulke varmı varsa ismini ögrenebilirmiyim forum iş başına |
Alıntı:
usta almanya,avusturya bunlar siyah-beyaz ama bayraklari baska renk,biliyosundur mutlaka!!! |
Gana nın olması lazım ya siyah beyaz |
peki dünya kupasında iki milli takımda da forma giyen eski real madrid li (96-99) forvet kimdir |
MICHAEL LAUDRUP bu muydu? |
almanyayı bilmiyorumda avusturya siyah beyaz galiba yanlız renkler cok ön pilana cıkmıyo masclarda neden acaba |
Evet beyler malesef hic biriniz bilemedi. Uruguayda 547.308 kisi bakti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Avusturyada siyah beyaz ve gana siyah beyaz ama kimse benim bi önceki soruyu bilemedi ya |
kardeş sende çok kazık soruyon be:):) |
kardeş çok kolay ya hatta bi ip ucu daha veriym artık bilemezsseniz ayıp :) 98 fransa da gol kralı oldu kim buu?? |
SUKER 6 gol |
helal jose |
Eee sorular nerde? |
Ben sorayım o zaman Beşiktaşta oynayan oyuncular arasında kendi ülkesinin milli formasını en çok giyen futbolcu kimdir?(Biraz kazık oldu herhalde):) Buna cevap bulmakta zorlanırsanız Türk oyuncular içerisinde Beşiktaşta oynamış en çok milli formayı giyenide söyleyebilirsiniz?:) |
Türkiye`de Saat: 12:52 . |