![]() |
Ucmus Abi Bunlar! http://cgi.ebay.de/2x-Fifa-WM-Englan...QQcmdZViewItem az önce ebay de dünya kupasi biletleri kaca diye bi bakiim dedim.... ve soke :eek: :eek: :eek: oldum..sizde bakin |
Bune ya? Yanlislari var herhalde biz Takim kiralamak istemiyoruz sade 90 dakikalik bi mac izlemek istiyoruz. Ama mecburuz bu parayi vermeye, bende bakiyorum Portekiz macina bilet bulabilirsem gidicem. |
|
Alıntı:
|
harbi ucmus bunlar ya. Kim verir o kadar para? |
maca gidecek degilizya kardeş gidenler duşunsun :) |
kardes bı yanlısın olmasın bunlar neklen yayın hakkı ıcın tarife gıbıde:D:D |
Alıntı:
|
valla o biletler bende olsa zaten maca fln gitmek isteyen kim...giderim ebay de satarim 100euroluk bileti en az 1500 euroya satarim |
dunya kupasi diyorsunuz yayla kupasi demiyoruz olacak tabi pahali :) |
Alıntı:
|
REUTERS) - Alman Ekonomi Bakanı Michael Glos, Dünya Kupası'ı biletleri için firmaları teşvik etmeyi panlıyor. Dünya Kupası boyunca boş tribünlerin olmaması için sürekli çalıştıkları kaydeden Glos "Henüz tüm biletler tükenmedi ve hala bekleme listesinde yer alıyor. Firmalar bir an önce taraftarlara biletleri sunmalılar. Kendi düzenlediğimiz kupada boş koltuklar görmek istemiyoruz" dedi. Almanya, 9 Haziran - 9 Temmuz'u kapsayacak Dünya Kupası'nda her şeyin eksiksiz olması için çalışıyor. Bazı taraftar grupları ise, organizatörlerin çok fazla miktarda Dünya Kupası biletini sponsorlara dağıttını belirtti. Kaynak: Superspor.com |
bizde burda 40 ytl lik bilete kızıyoduk.!!! |
avrupa standartlarına gore normal |
valla bi bilete 6bin euro ne kadar normaldir bilmiorum..... |
Harbiden çağla bu maç için sponsor lazım yahu :D aaa pascal noumaya sölesek varya ********im götürür bizi çağla bi konuşsak :D |
bence oradaki insanlar için o para çokta değil. |
Evet Yildiray Abi Doğru Söylüyorsun.oraya Göre Bu Para Hiçbişey.tiklim Tiklim Dolacak Yine Maçlar...ama Bize Göre çok Büyük Para Bunlar.zaten çok Sifir Vardi Kaç Para Olduğunu Anlayamadim:D BİRİ BANA BU FİNAL MAÇINI YTL YE ÇEVİRİP SÖLESİN YAA...:D |
sacmalıktan baska bişey degil gözlerini parahırsı bürümüş |
Türkiye`de Saat: 00:15 . |