![]() |
Almanya - Kostarika maç topici Almanya - Kostarika 2006 Almanya Dünya Kupası açılış maçını bu topicten yorumlayabilirsiniz. |
ben maca baktim....cok güzeldi.....goller süper di....ama almanyanin defansi cok kötü hic uyum fln yok.....büyük takimlara karsi sanslari yok ben´ce |
München Almanya 4-2 Kosta Rika (Hakem: Horacio Elizondo (Arjantin)) 6' P. Lahm----[1 - 0] 12'----------- [1 - 1] P. Wanchope 17' M. Klose-- [2 - 1] -----------------------------------İlk yarı 2-1 Almanya 61'M. Klose---[3 - 1] 73'------------[3 - 2]P. Wanchope 87'T. Frings---[4 - 2] |
goller süperdi ya... zevkli bi dünya kupası olcak... |
en gollü dünya kupası açılış maçlarından birisi bu oldu. toplamda 6 gol atıldı. |
MUHTEŞEM MAÇTI YA hele 87 de ki frings in golü muhteşemdi....şapka çıkarılır cinsten:) |
almanya yendi ama büyük takımlara karşı gerçekten pek şansı yok..defansı öle dünya kupasına yaraşır cinsten sağlam deil... |
lahm mıdır nedir ne oynadı be normalde solakmış ama adam sağ sol anlamıyo bize öle adam lazım işte.. |
almanya kalecisi tam bir armuttu yaaa |
adu Almanya defansında ondeki 2 libero sakattı onun dısında kaleyi bundan sonraki maclarda KAHN korursa daha iyi olur bence onun dısında bi eksik yoktu atılan gollerde class'''... |
Türkiye`de Saat: 13:56 . |