![]() |
Ukrayna - İsviçre 2. Tur Maç topici (REUTERS) - Çeyrek finale çıkma mücadelesinde Ukrayna ile İsviçre karşı karşıya geliyor. Karşılaşma saat 22:00'de Kanal 1 ekranlarında olacak. Stat: Rhein-Energie-Stadion, Cologne Kapasite: 45,000 Muhtemel ilk 11'ler: Ukrayna(3-5-2): 1-Oleksander Shovkovsky (71-0); 5-Volodymir Yezersky (25-1), 17-Vladislav Vashchyuk (59-1), 2-Andriy Nesmachny (52-0); 9-Oleg Gusev (28-1), 4-Anatoly Tymoshchyuk (58-1), 8-Oleg Shelayev (22-0), 19-Maxim Kalinichenko (23-4), 11-Serhiy Rebrov (73-15); 7-Andriy Shevchenko (67-31), 10-Andriy Voronin (35-4) Teknik direktör: Oleg Blokhin İsviçre (4-5-1): 1-Pascal Zuberbuehler (43-0); 3-Ludovic Magnin (32-2), 2-Johann Djourou (4-0), 20-Patrick Mueller (67-3), 23-Philipp Degen (18-0); 8-Raphael Wicky (70-1), 6-Johann Vogel (88-2), 7-Ricardo Cabanas (40-4), 22-Hakan Yakin (48-14), 16-Tranquillo Barnetta (16-3); 9-Alex Frei (48-27) Teknik direktör: Koebi Kuhn Haberler: İsviçre teknik direktörü Kobi Kuhn bu maçta radikal değişikler yapacak. Ukrayna teknik direktörü Blokhin ise 3-5-2 oyun sistemiyle oynayacak. Daha önce Suudi Arabistan ve Tunus karşısında da bu sistemle oynamıştı Ukrayna. Rebrov ve Kalinichenko forvete destek verecek. Sakatlıklar: İsviçre'nin Arsenalli defans oyuncusu Senderos sakatlığından dolayı forma giyemeyecek. Ukrayna'da genç defans oyuncusu Dmitro Chigrinsky sakatlığından dolayı karşılaşmada olmayacak. Cezalılar: Ukrayna'da Vyacheslav Svidersky ve Andriy Rusol cezalı durumda Anahtar sözler: Koebi Kuhn: "Gruptan 7 puan toplayıp, lider olarak ve gol yemeden gruptan çıkmak İsviçre için bir başarıdır. Biz amacımıza ulaştık. İkinci tura kaldık. Ama herşey bitmedi. Devam etmek istiyoruz" Andriy Shevchenko: " Ukrayna futbolu için çok önemli bir maç olacak" İstatistikler: İsviçre Almanya'da gol yemeyen tek takım. Ukryan ise 2006 Almanya vizesini alan ilk takım unvanına sahip. Kaynak: Superspor.com |
blater yapacagını yapar ısvıcre ıtalyanın rakıbı olur ANTI-ISVICRE |
Isvicre alir veya berabere biter. |
helal olsun ukraynaya |
ukrayna bitirdi pis isvicrilerinin isini... |
hele şükür bu isviçreliler kupadan elendi. korktum adamlar bu gidişle kupayıda alacaklar diye. |
ukraynada sevilecek bir takım deil..renklerinde hayır yok bir kere..ama isviçreyi eledikleri iyi oldu yine de..muhtemelen ileriki turlarda onlar da elenecek nasıl olsa.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:D Alıntı:
bırak bu işleri. köydeki 2000 dönüm arsana ağla. :D |
içimin yağları eridi valla ******** isviçre elendiği için:) eleyendede meymenet yok ya neyse... |
Dün Gece Bende Rahat Yattım 300. Mesajım Ukrayna Şerefine :) |
bu macda sevindigim kadar hic bir macta sevinmedim....tamam pek heycanli degildi aslinda, ama isvicrenin elenmesi beni cok sevindirdi...ben bu adamlardan nefret ediyorum......salaklar...ve bu hakan yakin, allah onu nasil biliyorsa yapsin, vatan haini.. |
daha beter olsunlar:D |
Türkiye`de Saat: 01:34 . |