![]() |
yokmu daha fazla tahmin eden...ARGENTİNA üzerine tanımam... |
bence su ana kadar izledigim en iyi topu fildisi sahilleri oynadi , gönlüm onlardan yana arjantin ile beraber gruptan cikar ve finalde yine arjantin ile karsilasirlar ama kupayi arjantin alir , bu arada cekler ve ispanyollarda süprize acik takimlar ama yinede herzaman heryerde en büyük BESIKTAS |
abi sonuna kadar ARGENTINA diyorum ben. |
hollandayi tutuyorum isallah hollanda alirrr |
Forza Brezilya |
ALMANYADA olabilir... |
İSPANYA tabiki Gol Kralı da DAVİD VİLLA |
Bence Brezilya |
ispanya............ |
bence de kesinlikle ispanya... |
tabiki brezilya eğer brezilya olmazsa çekler alır çünkü final brezilya-çek cum. olacak |
arlantin , berzilya yada italya alır ama benim favorim banko =EKVADOR :D:D:D |
hocam brezilya gibi geliyor bana ama çekler dikkate alınmalı |
Brezİlyanin AlamayacaĞi Kesİn Favorİ Arjantİn İtalya Çek Cumhurİyetİ Ama Bana Kalsa Forza Fİl DİŞİ |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
brezilya diyenlerin hepsi yanılacak.benim favorim ispanya&arjantin keşke finali bunlar oynasa |
bence de arjantin alacak gibi kupayı.ama almanya da iş yapar gibime geliyo. gönül isterdi ki şöle ekvator ya da fildişi sahilleri gibi bi takım olsun şampiyon :D |
abi tartışmasız dünyanın en iyi defansına sahip olan ENGLAND (ferdinand) |
Hadİ Cevaplar Bu Kadarmi Az Zaman Kaldi Kim Alir Kupayi Ben Yİnelİyorum Arjantİn |
Arjantin Mükembel Futbol Oynuyor..favorim Arjantin..messi-tevez Ikilisi Her Defansi Dağitir..ispanyada Unutulmamali Brezilyadan Bi Cacik Olmaz |
bence kupa arjantin e gidecek. |
biki brezilya her zamanki gibi |
şampiyon brezilya |
eğer brezilya performansını bilinçli olarak bu düzeyde tutuyorsa-ki inşallah öyledir-şampiyon brezilya:D. eğer onlar olmazsa sürpriz olur diorum. ama bence brezilya olmazsa portekiz olsun.:D |
benim favorimde ARJANTİN... |
ARJANTİN bence kazanır |
Kupayi Kim Kazanir? sizce dünya kupasında kimler final oynar ve şampiyon kim olur..görüş ve fikirlerinizi bekliyorum..bence... ALMANYA - BREZİLYA...finalinde kazanan BREZİLYA ...olur..:D |
bana göre ispanya her zaman hücumu düşünüyorlar ve kadroları da güzel ben ispanyayı destekliyorum |
Almanya olmasin da kim olursa olsun...:mad: :mad: :mad: bana göre brezilya alir gibi....:confused: :confused: |
aha dıyorum avrupadan çıkmaz sampıyon kesınlıkle göreceksınız arjantin alacak büyük ihtimalle |
FORZARJANTIN |
Bence Arjantin Kazanacak. |
almanya veya arjantin ! |
Türkiye`de Saat: 13:56 . |