![]() |
Brezilya - Fransa Çeyrek Final maç topici Brezilya ve Fransa 1 Temmuz Cumartesi saat 22:00 Frankfurt ta karşılaşacaklar. Brezilya ve Fransa daha önce oynadıkları 7 karşılaşmadan 3'ü beraberlikle sonuçlandı. Galibiyetlerde de 2-2'lik eşitlik bulunuyor. 1958 yılındaki dünya kupasında Brezilya Fransa'yı 5-2 mağlup etti. 1986 yılında ise 1-1 biten maç sonunda Fransa Brezilyayı penaltılarla 4-3 mağlup etti. 1992 yılında oynadıları hazırlık maçını Brezilya 2-0 kazandı. 1997'de ki ise 1-1 sona erdi. 1998 dünya kupası finalinde Fransa rakibini 3-0 mağlup ederken, 2001 konfederasyon kupasında yine Fransa 2-1 galip gelmeyi başardı. 2004 yılında oynanan hazırlık maçında ise bu 2 takım 0-0 berabere kalmıltı. Gruplarda bu 2 takımda çok iyi performanslar sergilemedi. Brezilya ilk defa ciddi bir rakip buldu karşısında. Fransa ise İspanya maçı dışında hiç ümit vermedi. Bu maçta Brezilya bir adım önde gözüküyor. Fakat Fransa'da eğer eski futbolunu oynayabilirse bu maç kaçmaz. HAKEMLER Orta Hakem: Luis MEDINA CANTALEJO (İspanya) Yardımcı Hakem: Victoriano GIRALDEZ CARRASCO (İspanya) Yardımcı Hakem: Pedro MEDINA HERNANDEZ (İspanya) |
hakemlerın ispanyol olmasıda brezılya ıcın bır nevı avantaj gıbı gozukuyor |
brezılya ıcın ıntıkam macı ve ıntıkamını alırr |
bence fransa nın maçta söz hakkı olacaktır. |
Fransa Korner Bile Atamayacak.. |
Bu Maci Brezilya Alir.. |
bac breziklyanın 98 kupa fınal intikami buu bu macı almaları lazımm |
fransa Eleyecek.. |
brezilya alır maçı ama fransa kazansın. arjantinin alamadığı kupa brezilyaya da yar olmasın. madem ispanya, arjantin elendi artık portekizliyim |
Fransa kazanir insallah |
Forever France Go Henryyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Yanılmışım Fransa İyi Top Oynuyor.. |
ve brezilya elendi... bence bu futbolla cok bile ilerlediler... |
cok iyi brezilyanin elenmesi iyi oldu |
Nolduuuuuu laa :D Brezilya da gitti, Forza Italya dielim ozaman :D |
yok arkadaş forza portugallllllllllllllllllll |
arjantinden sonra brezilya da tuş oldu. tüm favoriler eleniyo ya. ama bu kupada ben brezilyayı tanıyamadım zaten. ronaldinho kendisinden beklenen patlamayı yapamadı bi türlü. bugünkü maçta da ronaldo nun kendini yere atmaları bi türlü işe yaramadı. 2002 türkiye-brezilya maçındaki rivaldoyu hatırlattı bana hep aynı sahte hareketler :) |
Alıntı:
|
turnuvanın başında söylemiştim brezilya mutlak favori değil brezilyayı maçoynamadan şampiyon ilan eden fransayı hiçe sayan medyamıza kapak olsun |
çok iyi oldu brezilyanın elenmesi. şampiyon ya almanya yada fransa olacak. |
Türkiye`de Saat: 13:19 . |