![]() |
hakketi. ama keşke kafa atmasaydı |
hakketti ama attigi kafa yakismadi |
Son maçta kırmızı kart görmesi kötü oldu ama bence vbuffon almalıydı o baktım ilk üçte bile yok ama illa futbolcu olacaksa pirlo derdim normalde hiç beğenmeme rağmen harika oynadı kupada |
son maçta attığı kafayla herkesin gözünden düştü bence pirlo almalıydı |
sonuna kadar haketti. ahhh birde kupayı kaldırsa çok daha şık olacaktı ama olmadı. |
attığı kafaya rağmen ödülü alıyosa söylenecek bişey yok adam gerçekten de süper oynadı kupayı alıp bıraksa ve o kafa olmasa onun açısından süper olurdu. |
zidane dünya futbolunun en büyük yıldızı belkide..zirvede bırakıyor olması da ayrı bir güzellik bana göre..son dakikada attığı kafaya ise hiç bişey diyemiyorum..ama her ne olursa olsun zidane gibi birinin 110.dk.takımını 10 kişi bırakması anlaşılabilir bişi deil bana göre.. |
yanılmışım sistemi bilmiyorum .almasına sevindim. hak etmişti . ama kafa atınca verilmez sandım |
sonuna kadar haketti bence kafa olayı ise materazzi denen oyuncu müsveddesinin pis terörist arap demesi ile olmuş bence oda kafayı haketmiş keske burnuna denk gelseymiş pascal=zidane :) |
Bu altın topun kriteri nedir acaba ,yani bu kriterlerin içinde fair play yokmudur,yeni nesile örnek olma bumudur... |
Türkiye`de Saat: 19:17 . |