![]() |
Kastamonuspor Kurulduğundan bu yana 2.lig hasreti çeken Kastamonuspor bu sezon başında maddi anlamda çok büyük sıkıntılar yaşamasına rağmen ligin son 3 maçına kadar iyi bir performans sergiledi son haftalardaki puan kaybına rağmen ikinci sıradayız. ksk lı arkadaşlar bu başlık altında ksk ya destek verelim. :party: |
kimse yokmu benden başka kastamonu lu forum da huu bu sene çıkacaz guruptan inşallah |
varrrrrrrrrrr :D |
evet arkadaşlar kastamonusporun durumun görmemiz gerekiyor sezon başı maddi zorluklarla kurulan takım ilk yarının sonuna kadar zirvedeydi.fakat son 8 maçta 2 galibiyet aldılar buna rağmen şansları var var ama liderlik zor sanıyorum yükselme maçlarına kalacağız. |
vay be kocaa forumda numune gibi 3 kişi varmışız üzüldüm şimdi |
Bende varım :biggrin: |
bende oluyum kardes ıspartalı olarak |
Aslen kastamonulu KüRe ErSiZLeR KöYü Atçamdeon atamayon depçem deyon depemeyon kastamonu kastamonu dep!dep!dep!:party: |
ben kastamonulu değilim ama ihşalla çıkarsıznız 2. lig e |
bence beşiktaşım ikinci takımı kastamonu olsun! |
Ben de varımmm:) |
oo hemşerilerim dökülüyor yavaş yavaş |
ben de kastamonuluyum.herzaman destek.... |
bende kastamonulu diilim ama umarım gönlünüzce olurr..... |
iyi dileklerin için teşekkürler arkadaşım |
uzun zamandır uğramadığım başlığıma geri döndüm evet geçen yılın bir değerlendirmesini yaparsak son ana kadar ikinci ligi kovalayan ksk yı ve özellikle sedat hocayı tebrik etmek lazım kayyıma giden takımı trabzonda yükselme maçlarına götürdü. 87. dakikada yediğimiz golle ikinci ligden döndük ama bu sene gençlerbirliği paf destekli takımımızla ikinci lige doğrudan çıkacağımıza inanıyorum. bu sene ilk maçta divriği dç yi 4-0 yendikten sdonra en uzak deplasman olan erzincanspor maçından 1-0 yenilgi ile ayrıldık bu haftaki rakibimiz bulancakspor ile deplasmanda, ayrıca kulübün resmi web sitesi www.kastamonuspor.org.tr yayına başladı... |
ya ne olacak 40 yaşındaki adama top oynatıyoruz ne kadar ileri gidebilirizki |
Kas ta mo nu:) |
kastamonuya başarılar . . . Beşiktaş JK |
Türkiye`de Saat: 15:27 . |