Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Kültür , Sanat Turizm, Gezi ve Seyahat Rehberi > Oteller - Tatil Köyleri - Plajlar - Kaplıcalar - Yayla > Acenteler

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-06-2009, 10:51   #1
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
En yeni oteller Etstur'da

Click the image to open in full size.Etstur birlikte çalıştığı otellere her geçen gün bir yenisini ekliyor. Birbirinden şık ve konforlu tesislerle misafirlerine en güvenilir ve kaliteli hizmeti sunan Etstur'un çalıştığı otel sayısı 1000'in üzerinde.

Bu yıl Etstur'u tercih eden oteller içinde, bu sezon açılan yeni oteller de bulunuyor. Yoğun geçen bir Erken Rezervasyon Dönemi sonrasında, tatil kararını yeni alanların oda bulmakta zorlandığı günlerde, yeni açılan oteller, ilkleri denemeyi sevenlere özel fırsatlar sunuyorlar. Etstur, bu sezon hizmete giren yedi yeni otelin özelliklerini keşfetmeyi sevenler için derledi:



Click the image to open in full size.Vogue Hotel Avangarte: Mayıs ayında açılan Vogue Avantgarde Hotel, rönesans döneminden ilham alınarak oldukça şık tasarlanmış iç ve dış mekânlarıyla Kemer, Göynük Mevkii'nde konumlanıyor. Doğa ile iç içe bir ortamda konumlanan ve Antalya Havaalanı'na 45 km., Antalya'ya 35 km., Kemer'e 9 km. mesafede olan tesis, denize sıfır konumda. Otelin genelinde seyrine doyamayacağınız görsel şölen odanıza girdiğinizde de devam ediyor. Tümü deniz manzaralı ve Fatih Kıral tasarımı 349 oda ve 44 villanın yer aldığı otelde, farklı standart ve büyüklükte oda seçenekleri mevcut. Bu odaların 300 tanesi deniz görüyor. Hizmet ve misafir ağırlama konusunda da oldukça özenli olan tesiste, tüm konuklar girişte VIP olarak karşılanıyor. Dünya mutfaklarından lezzetlerin sunulduğu 600 kişilik ana restoranın yanı sıra farklı a la carte restoranlarda da bu hizmet ayrıcalığının keyfine varmaya devam ediyorsunuz. Farklı ebatlardaki havuzlardan, tüm gün gününüzü renklendirecek çeşitli aktivitelere kadar birçok olanak otelin diğer özellikleri arasında yer alıyor. Akşam saatlerindeki animasyon gösterileriyle gün boyu süren hareket yerini eğlenceye bırakıyor.





Click the image to open in full size.Mardan Palace: Mardan Palace Antalya, geçmişin onurlu ve görkemli imparatorluklarına ait asaletinin ve günümüzün çağdaş lüks yaşamının bir arada sunulduğu konseptiyle misafirlerini karşılıyor. Otelde tüm dekoratif malzemeler tarihi eserlerden seçiliyor. 24 bin metrekarelik havuzu, 2 bin 500'er metrekarelik kral daireleriyle görkemli bir açılışla sezonu karşılayan otel lüks ve ihtişamda dünyanın sayılı otellerinden biri. 500 odasıyla hizmet veren otelde standart odaların yanı sıra dubleks odalar, villalar ve kral daireleri yer alıyor. İstanbul Boğazı şeklinde inşa edilen havuz bu büyüklüğü ile dünyanın ikinci büyük havuzu. Havuzun Avrupa yakasını temsil eden kıyısındaki binalar Ortaköy, Arnavutköy, Asya yakasındaki binalar ise Kuleli Askeri Lisesi ve klasik Türk evlerinin mimari özelliklerini taşıyor. Avrupa ile Anadolu yakası arasındaki ulaşım saltanat kayıklarıyla yapılıyor. Kayıklar Beşiktaş, Moda, Haydarpaşa benzeri iskelelere yanaşıyor. Bu iskelelerde farklı restoranlar bulunuyor. Dünyanın dört bir köşesinden farklı mutfakları şeflerin özel mönüleriyle sunan 10 ayrı restoran ve her türlü kokteyli bulabileceğiniz 14 farklı bar otelin sunduğu ayrıcalıklar arasında. Havuzun en iddialı restoranı ise tam ortasındaki Kız Kulesi şeklinde tasarlanan balık restoranı. Bu restoranın etrafı 80 metre uzunluğunda bir akvaryumla çevrelenmiş. Akvaryum yemek yiyenlerin balıkları ve arkasında da yüzen insanları görebileceği şekilde tasarlanmış. Otelin dünyaca ünlü KLAFS tarafından tasarlanan SPA&Fitness Merkezi 7.500 m² alan üzerinde kurulu olarak hizmet veriyor.





Click the image to open in full size.Hotel Baia Lara: Antalya'nın popüler tatil bölgesi olan Lara'da, yeni faaliyete girmiş olan ve diğer Baia otelleriyle aynı minimalist tarza sahip olan tesis, konuklarına, ultra all inclusive konsepti eşliğinde, ayrıcalık ve hizmet kalitesini Akdeniz'in parlak güneşi altında sunuyor. Baia otellerinin üçüncüsü olan Hotel Baia Lara, toplam 57.000 m² alana kurulu ve denize sıfır mesafede. 6 suit ve 1 king suit olmak üzere toplam 401 odasının %80'i deniz manzaralı. Akdeniz'in uçsuz bucaksız maviliğinde, huzurlu bir ortam sunan otel odalarının tamamında kablolu internet bağlantısı bulunuyor. Tatilde kendini yenilemek isteyenler Baia'nın, değişik konseptteki 13 farklı masaj odası, kişisel bakım hizmetleri, fitness salonu, 175 m² kapalı havuz, jakuzi ve 13 m² kapalı çocuk havuzundan oluşan Spa&Güzellik Merkezi'nde kendilerini şımartabiliyor. Tesiste her damak zevkine uygun mönü ve mutfaklar mevcut. Deniz ürünlerinden, Meksika Mutfağı'na, İtalyan Mutfağı'nın enfes tatlarından Uzak Doğu'nun egzotik lezzetlerine kadar birçok seçenek gurmelere yakışır sunumlarla karşınıza çıkıyor. Aktivite ve eğlenceyi de unutmamak lazım! Baia Lara'da gündüzler hareketli geçerken geceleri de eğlencenin keyfi çıkıyor. Aquapark ve farklı ebatlardaki havuzlar, tenis ve basketbol alanları, motorlu motorsuz sporları ile gün boyu neşeli vakit geçirebilirsiniz. 300 kişilik amfi tiyatroda akşamları farklı show ve gösterilerle de geceleriniz oldukça renkleniyor.





Click the image to open in full size.Kefaluka Resort: Haziran ayı başında misafirlerini ağırlamaya başlayan Kefaluka Resort, Bodrum'un en özel koylarından biri olan Akyarlar Koyu'nda yer alıyor. Akyarlar Koyu'nun eski Rumca adını almış olan Kefaluka, Ege Denizi'nin uçsuz mavisi ve İstanköy (Kos) Adası'na hâkim manzarası ile 50.000 m²'lik bir alan içinde inşa edilmiş. Tesisin, 440 m. uzunluğunda kum sahili bulunuyor. Ultra all inclusive konsepti ile misafirlerine her türlü konforu yaşatmayı hedefleyen tesiste, özel olarak dizayn edilmiş, her türlü konforu içinde barındıran 384 odanın çoğu deniz manzaralı. Büyüklüğü 30 ile 200 m² arasında değişen standart, deluxe, aile odası, suit, bağlantılı oda, junior suit, engelli odası ve residence gibi değişik oda kategorileri bulunuyor. Kefaluka'da yemekler de ayrı bir şölen havasında sunuluyor. Açık büfe hizmet veren ana restoranın yanı sıra Türk, Pizzacı, Akdeniz, Meksika, Füzyon, Çocuk gibi a la carte restoranlar da mevcut. Çok sayıda alternatifle her damak zevki düşünülerek hazırlanmış mönüler her yaşa hitap ediyor. Step, aerobic, su jimnastiği, plaj voleybolu, mini futbol, basketbol, dart, koşu, su topu, tenis, bisiklet turları, dans dersleri&stretching gibi aktiviteler gün boyu misafirlerin tatiline renk katıyor. Amacı dinlenmek olanların yardımın ise otelin SPA'sı koşuyor. Kabare, şov programları, skeçler, yarışmalar, şov sonrası aktiviteleri ve canlı müzik de geceleri vazgeçilmezler arasında.





Click the image to open in full size.Hilton Dalaman Golf Resort&Spa: Türkiye'deki Hilton oteller zincirinin en son halkası olan Hilton Dalaman Golf Resort & Spa, yaz aylarında Sarıgerme'de konuklarını ağırlamaya başlıyor. Türkiye'nin ilk, Avrupa'nın da 2. Worldwide resortu olan otel, odalarının genişliği ile de bir ilki gerçekleştiriyor. 405 odadan oluşan resort'ta (203 oda deniz manzarası, 202 oda ise dağ ve nehir manzaralı), 3000m²'lik sağlık kulübü, Spa, birbirine bağlı yüzme havuzları, teraslar ve 2010 yılında hizmete açılacak 18 delikli şampiyonluk golf sahası bulunuyor. 21 farklı restoranı ve barları ile Hilton Dalaman Golf Resort & Spa, misafirlerine Türk mutfağı, Akdeniz mutfağı ve Uzak Doğu mutfağına ait özel lezzetler sunuyor. Bu restoranlar arasında gurme restoranlar, açık hava teras restoran, Rouge roof bar ve Champagne&Oyster bar da bulunuyor. Bunun yanı sıra resort, iş seyahatleri yapanlar için yıl boyunca çok amaçlı toplantı ve konferans salonları, Hilton Meetings standartlarında toplantı odaları ile tam donanımlı business centre imkânı da sunuluyor.




Click the image to open in full size.Carpe Diem Claros Resort&SPA: Yeni sezonla birlikte İzmir-Özdere Mevkii'nde hizmet vermeye başlayan otel, 93.000 m² alan üzerine kurulu. Kendine has doğası içerisinde 2 farklı koyu bulunan tesiste, koylardan biri ailelere diğeri de yetişkinlere yönelik tasarlanmış. Yetişkin ve çocuklara ayrı hizmet sunan bir konsepti olan otelin resepsiyonunda hoş geldiniz kokteyli servisi konukları karşılıyor. Her türlü konfora sahip tesis odaları; ana binada 184, bahçe villalarında 320 adet olmak üzere toplam 504 adet. Her şey dâhil sistemle konuklarını ağırlayacak otelde; sabah, öğle, akşam açık büfe hizmet veren Tamarind Restoran'ın yanı sıra farklı mutfakları sunan ve rezervasyonlu çalışan a la carte restoranlar bulunuyor. Carpe Diem'de yeme-içme aktiviteleri restoranlarla sınırlı kalmıyor. Gün boyu hizmet veren barlar farklı çalışma saatleriyle konuklarına hizmet veriyor. Tatil boyunca animasyon, Adyton Amfitiyatro'da akşam canlı gösteriler, canlı müzik, Amphalus Disco, plaj ve bahçe partileri, dart, karaoke, aquapark, Athenaeum Kütüphane, internet cafe, TV ve oyun odası misafirleri bekliyor. 3-14 yaş arası çocuklar için hizmet veren Mini Paradise Çocuk Kulübü ise 10.00-18.00 saatleri arasında açık. Ayrıca 0-3 yaş için Carpe Diem Babies Club özel bakıcılık hizmeti sunuyor. 3200 m²'lik bir alan üzerinde, 2 kat içerisinde hizmet veren Arion Spa'da geleneksel hamamdan çeşitli dünya masajlarına kadar birçok uygulama mevcut.





Click the image to open in full size.Radisson Blu Resort&Spa Çeşme: Ilıca Mevkii'nde, Ege Denizi'nin kristal berraklığındaki mavi sularında uzanan yepyeni tesisiyle yaza “merhaba” diyen Radisson BLU Resort & Spa Çeşme, doğal plajları ve tabiatı keşfetmek isteyenleri bekliyor. Otelde; 312 adet eşsiz donanımlı oda, 3500 m² kapalı alanda Spa & Sağlık Merkezi, iki adet mükemmel restoran, kapalı ve açık yüzme havuzları ile bir gece kulübü bulunuyor. Birkaç adet mavi bayraklı plaja yakın konumuyla sörf tutkunları için ideal bir mekan olan otelde, farklı boyutlarda birçok havuz da bulunuyor. Otelde, 42 adet geniş ve ferah süit, 2 adet de kral dairesinin de dahil olduğu 312 modern ve sofistike oda bulunuyor. Her şey dahil konseptiyle hizmet veren otelin iki adet restoranında çeşitli mutfak seçenekleri ile yemek servisi sunuluyor. Arkadaşlarınız ya da ailenizle buluşmalarınız ya da toplantılarınız için düzenlenmiş olan Lobi Alanı, toplam 500m² lik bir alanda hizmet veriyor. Çocukları için gün boyu hizmet veren Çocuk Kulübü de geniş imkânları ve eğlenceli aktiviteleriyle dikkat çekiyor.

Etstur tatil fırsatları için 444 0 387'yi arayabilir, www.etstur.com adresinden bilgi alabilirsiniz.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın

« GRAND YAZICI MARES | - »

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 19:57 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580