![]() |
Taraftar Daum'a saldırdı! Taraftar Daum'a saldırdı! Öğleden sonraki basına kapalı antrenmana gelen yaklaşık otuz taraftar Köln Teknik Direktörü Christoph Daum’a, ekibine ve futbolculara küfür etmeye başladı. Daha sonra antrenman sahasındaki görevliye rağmen sahaya giren taraftarlar Daum ile tartışmaya başladı. Bunun üzerine olay yerine gelen Alpay taraftarları engellemeye çalışırken onlarla tartıştı. Bu sırada yaşanan küçük itiş kakışlar araya Fenerbahçe’den tanıdığımız Luciano’nun girmesiyle daha fazla büyümeden önlendi. Daum, "Essen’e karşı utanılacak bir futbol ortaya koyduk. Tamam ama artık yeter, herkes daha iyisi için elinden geleni yapıyor. Taraftarın bu kadar ileri gitmeye hakkı yok. Bu şekilde daha fazla devam edemez" dedi. 26.02.2007 http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : Hürriyet |
madem adamin gelmesine cok sevindiniz yalvardiniz gelmesine bir kac mac kötü sonucada katlancaniz |
yazık daum a yaa ne de olsa bjk ekmegi yemiş.. |
ya bide BJK ile adı anılıyordu Daum'un...ben o zamanda karşı çıkmıştım şimdi de gelmesini hiç istemem....Köln taraftarı bizim yerimizde olsa ne yapacak acaba..???? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bu yorumu mu diyorsun....Daumu beğenmediğimi bak söylemişim başında yorumun okudun mu ??? ama denize düşen yılana sarılır hesabı Dauma sarılmak istemişim kapişşşşşşşşş |
Alıntı:
daha devamı gelsin mi ????? bişeyi sallıyorsan iyi salla ben ne dediğimi gayet iyi biliyorum arkadaşım...okeyto bebişim..... |
Alıntı:
|
Alıntı:
daha da devamı gelebilir yani.... |
sevgili güzel kardeşim madem demedin kaale almassın olur biter. bu çırpınışlar ne anlamadım gitti. tamam konuyu dagıtmayalım ilhan mansız arkadaşım. |
Alıntı:
|
ilhan mansız kardeşim bak ikimizde forumun daimi üyeleriyiz. yorumları takip eden herkes neyin ne oldugunu bilir. özellikle bizim gibi üyelerin bu tür tartışmalara girmesi hiç yakışık almaz. sende bişeyi ifade ederken düzgün bir üslup kullanırsan sevinirim. yanlış ve kırıcı birşeyler söylediysem kusura bakma. eyvallah kardeş ... |
beni pek ilgilendirmedi bu haber |
senye köln 1 olup 1lige cikar bu sene bisi olmas bu kölnden |
Türkiye`de Saat: 12:00 . |