![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Futbolda 2009-2010 sezonunda ilk bölümünün tamamlanmasının ardından, liglerinde gol krallığı yarışında zirvede yer alan futbolcular arasında bulunan Can Erdem HABER1903`e Konuştu. A2 Ligi`nde Marmara Grubu`nda yer alan Beşiktaş`ın grubunda 43 puanla lider olmasında büyük payı bulunan Can Erdem 13 maçta forma giyerek 17 gole imzasını atıp, 1.3 gol ortalaması tutturarak Makalula`yı geride bırakan Can Erdem Haber1903`den Murat Özen`e çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Beşiktaş`ın gözde oyuncusu Can Erdem`in röportajı; `` HEDEFLEDİĞİM GOL ORTALAMASI `` ``Ben sakatlığımdan dolayı son 3 maç oynamadım. Eğer oynasaydım bu ortalamayı yükseltebilirdim.Benim hedeflendiğim gol ortalamasına yaklaştım benim hedefim buydu.Hedefime ulaştım.İkinci yarıdada hedeflediğim golleri atıp bu ünvanı devam ettirmek istiyorum.`` `` EKSİK YANIM OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM`` `` Beşiktaş takımı iyi bir takım.Orta sahası kuvvetli ilerde forvetlere iyi toplar geliyor.Bana şans verilmediği için şuanda birşey diyemem.Eğer şans verilirse gol atacağımı biliyorum.Orada oynayan futbolculardan eksik yanım olduğunu düşünmüyorum.`` `` HAKETTİĞİM SAYGIYI GÖRMÜYORUM`` ``Bana A takımdan herhangi bir teklif gelmedi.İlk yarı A2 de her hafta gol attım.Buna rağmen idmana bile çıkarılmadım A takımda.`` Kırgınlığın var mı ? sorusuna ise; `` Tabiki kırgınlığım var o kadar gol atıyorum gol sıkıntısıda ortada ne yönetimden nede Mustafa hocadan bir talep var.Hakettiğim saygıyı görmüyorum ben Beşiktaş kulubünde.`` `` SERGEN HOCA %100 HAKLI `` `` Sergen hoca %100 haklı.Bizim için avantajdı Sergen hoca,altyapıya önem veriyordu.Zamanında kendisinin yaptığı hataları bize anlatarak o hataları bizim yapmamızı istiyordu.O yüzden Sergen Yalçın`ın gidişi bizim için dezavantaj oldu.`` `` SEZON SONU SÖZLEŞMEM BİTİYOR`` `` Benim menejerimin görüştüğü 1-2 takım var şuanda.Beşiktaş idmanları 31 Aralık`tan beri başladı devam ediyor.Günde çift idman yapıyolarmış.Bu zamana kadar kimse aramadı sormadı.Eğer beni istemiyorlarsa sezon sonunda sözleşmem bitiyor ben çok sevdiğim Beşiktaş kulubünden ayrılırım.Artık kiralık oyuncu olmak istemiyorum`` -HABER1903 - *Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz. HABER1903© | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |