![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | valan bunun icin en guzel lafi ibrahim uzulmez dedi dediki batuhan calisir kendine bakarsa cok iyi bir futbolcu olur eger calismazsa kendine bakmazsa coban olur dedi demekki hersey kendi elinde besiktasta topcu bitmez batuhanin biri gider digeri gelir ben asil muhammed demirciyi bekliyorum asil yildiz orda duruyor | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Eğer bozulmaz, sadece futbolu düşünürse Türk futbolunun yıldızı olur. Çok iyi bir golcü. Kafa topları yanı sıra çok iyi bir teknik kapasiteye sahip. Bulunduğu yaş itibariyle fizik üstünlüğü ile rakiplerini eziyor. Ancak fazla şımartmaya gelmiyor. Haddinden fazla kendine güveni var. Nobre’den daha iyi oynuyorum diyebilecek kadar. Çok bencil. bu sözler herşeyi özetliyor adam daha 16 yaşında ama a takımdakilerden üstün görüyor kendini bencil şımarık sadece kendini düşünen bir çocuk...kaybeden kendisi olur ibrahim akın örneğine baksın ibrahim son yılların en yetenekli topçusuydu kendini yaktı ispanya liginde oynayabilirdi ama ibbde top oynuyor artık Konu neilblack tarafından (07-04-2008 Saat 12:08 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ii bi futbolcuda a takımda daha kendini gösteremedi biraz vakit gerek..
__________________ iŞTe BiZ KöTü GüNDe HeP oMuZ oMuZaYıZ İştE bİz kÖtÜ gÜndE hEp OmUz OmUzAyIz öVüNMeK GiBi oLMaSıN BiZ KARAKARTALLIYIZ BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN ------------------------------------ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | konu mevcut | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Iyi diyosunuzda bu cocuk yuvadan ucmak üzere haberiniz var mi? Menajer i haril haril kulüp ariyomus bu sen gitmezse önümüzdeki senzon sonunda gitmesi büyük ihtimal.Yönetimin önlem almasi lazim yoksa yetistir sonra da tam faydalanacak yasa gelsin ve kacsin olmaz öyle sey. Menajerler cocugun kafasina giriyor DIKKAT!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/alt-yapi/31409-iste-gelecegin-yildizi-86-mac-226-a/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Alt Yap [Arşiv] - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 08-03-2008 14:00 | |
Alt Yap - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 28-02-2008 12:50 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |