![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Helal olsun batuya ezdirmemiş kendini
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu batuhanın yaptığı terbiyesizlikten başka bişi değil bu isterse fb li bi futbolcu olsun eğerki bu şekilde daha mıçtığı dereye inmeden biyerleri kalkmış inşallah as takıma yükselemez allahtan dileyim budur yoksa bunu kimse durduramaz terbiyesiz herif
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | batunhani mehmet yildizla takas edeceklerya simdiden kotulemeye basladilar oyleyse taaa 15 gunluk olay daha niye bugun duyuluyor bence tamamen yalan dolan iftira cocugu bole harciycak besiktas bence cok yanlis ki ben boyle bi konu olduguna bile inanmiyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu yasta kavga falan gelecegı acısından ıyı degıl ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | o fener maçında boş kaleye hıguene pas vermeyip kendi cılız şutu çektiğinden ve dha sonra kral yapmam kral olurum sözüyle batuhan benim için bitmiştir
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/alt-yapi/40411-batuhan-rakibini-dovdu/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Alt Yap [Arşiv] - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 01-03-2008 21:39 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |