![]() |
A2 Ligi-19.Hafta (Beşiktaş-Galatasaray) http://img4.mynet.com.tr/spr3/sergen...-17860_501.jpg TFF A2 Ligi'nde Beşiktaş'ı konuk eden Bursaspor, rakibine 3-1 yenildi. İlhan Depe'nin golüyle öne geçen Yeşil-Beyazlılar, Ali'nin 45 ve 75. dakikalarda, Cumaali'nin ise 90. dakikada attığı gollere engel olamadı ve sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Maçtan sonra bazı taraftarlar Beşiktaş A2 takımı antrenörü Sergen Yalçın'a küfürlü tezahüratta bulundu. Sergen Yalçın ve oyuncuları herhangi bir tepki göstermeden soyunma odasına giderek, galibiyeti kutladılar. SAHA: Vakıfköy BURSASPOR (A2) : Ceyhun (6), Mesut (6), Dursun (5), Anıl (5), Mahir (5), Muhammet Kalkan (5) (Dk.46 Metehan 5), Ömer (5) (Dk.76 Semih 4), Abdülmuttalip (5), İlhan Depe (6), Muhammet Demir (5), Kenan (5) (Dk.87 Orhan) BEŞİKTAŞ (A2): Umut (6), Furkan (7), Caner (6), Sezer (6), Gökhan (7), Cumaali (6), Ali (7) (Dk.88 Buğraçhan), Oğuz (6) (Dk.46 Hasan 5), Ömer (6) (Dk.70 Hamdi 6), Can (6), Orhan (6) GOLLER: Dk.33 İlhan Depe (Bursaspor), Dk.45- 75 Ali, Dk.90 Cumaali (Beşiktaş) |
Bizim gençler 1 numara 1 :D |
Vallahi Sergen' le coştular helal. :) Her hafta biri hat-trick mi yapıyor ne anlamadım süper ya. ;D |
Ligde gençlerle oynamalı. |
valla helal olsun gençlere ben yakından takipo ediorum a2 lerin maçlarını kaçırmamaya çalısıorum bjk tv den takip ediodum artık edemicem bjk tv kapandı sanırsam Ali bence a takımda oynamayı en az serdar özkan kadar hakediyor helal olsun kardeşlerimize ama bu hafta sinirlendim onlara 3 tane atmıslar yaa bursaya olcak işmii ben bi 5-6 bekliodum valla :D :D |
Bravo gençler, bravo Sergen...Küfürleri filan hiç takmayın kurban olsun o sürüngen kertenkeleler size :) |
alı kucıkkk muthıs bı topcu faydalanmak gerekk sergen de yavass yavas pısıyuor en kısa zmanda mnjerımız olll |
A2 takımı durdurulamıyor.. Helal olsun :congrats: |
Alıntı:
Ali kucik iyi adamdır.. Ama batuhan bile oynamıyorken aliyi nasıl oynatcaksın.. Necip onur, ali, bu adamlar ancak Fortiste oynarlar, k, oynatcak hoca yok şuanda.. |
Bali şu genclerden 2-3 tanesini cıkartın A takıma Tebrikler... |
Türkiye`de Saat: 10:32 . |