![]() |
A2'nin Yeni Patronu Belli Oldu ! Beşiktaş`ta Gökhan Keskin`den boşalan altyapının başına bir başka eski futbolcu olan Ulvi Güveneroğlu getirildi. Yeni görevine başlayan Güveneroğlu, Haber1903`e konuştu. İşte Ulvi Güveneroğlu röportajı; * Hocam öncelikle hayırlı olsun.Beşiktaş Alt yapıdaki görevinize sanırım başladınız? - Çok teşekkür ederim sağolun.Ben Beşiktaş`ın yabancısı değilim yıllarca hizmet ettim.Camianın içindeyim Beşiktaş`ı,camiaayı çok iyi tanıyorum.Bütün gayemiz Beşiktaş`a yeni oyuncular kazandırmak.Herkesin beklediği bir ortam yaratmak. * Alt yapıda sizin döneminiz ile birlikte bir takım değişikliklere gidilecek mi? Yoksa mevcut sistem devam mı edecek? - Mutlaka bir takım değişiklikler yapılacak.Yeni bir işlev kazandırmak için bir takım değişiklikler yapmak zorundayım.Bunuda zamanla herkes görecektir. * Galatasaray ile 17 Mart`ta zorlu bir A2 derbisi var.Bu mücadele ile ilgili görüşleriniz nelerdir? - Biz derbilere her zaman önem veren bir camiaayız.Mutlaka o maçı kazanmak isteyeceğiz ama ondan önce biz Beşiktaş kulübüne çok iyi oyuncular yetiştirmek istiyoruz.Gelecekte Beşiktaş`a hizmet edecek oyuncuların yapısını oluşturmaya çalışacağız.Ama tabikide derbiyi kazanmak için elimizden gelen herşeyi yapacağız. * Son olarak camia`ya bir mesajınız var mı? - Camiayı çok seviyoruz.Bizi desteklesinler bizi yalnız bırakmasınlar.Beşiktaş`ın alt yapısından A takıma çok iyi oyuncular getireceğime söz veriyorum. - HABER1903 - |
Ne çok hoca değiştirdik bu sezon böyle :) Umarım başarılı olur Ulvi hoca, her ne kadar A2 Liginde alınacak derece, ilk etapta hiç bir önem arz etmiyor gibi görünsede ezeli rakiplerimizin önünde şampiyonluk sevinci yaşamak önemli bir başarı olacaktır. Asıl başarı ise kaliteli oyuncuların yetiştirilmesi tabiki.. |
Beşiktaş'ın Adının Olduğu Heryerde Şampiyonluk Önemlidir Şimdi Bu Çocuklara A2'de Şampiyon Olsanız Ne Olur Olmasanız Ne Olur Fikrini Kafalarına Yerleştirirsek Daha Yolun Başında Önemli Bir Konuyu Yanlış Anlayarak Yola Devam Ederler O Yüzden Beşiktaş Armasının Olduğu Her Yerde ŞAMPİYONLUK Önemlidir. 3. Hoca İnsallah İstikrar Yakalanır |
Türkiye`de Saat: 09:35 . |