![]() |
PAF takım g PAF takım gurbette Beşiktaş PAF Takımı, DaimlerChrysler Junior Cup 2007 Salon Futbol Turnuvası'na katılmak üzere Almanya'ya gitti. Siyah-beyazlı takım turnuvada sırasıyla; Red Bull Salzburg, Stutgart, Monaco ve Schalke 04 ile kozlarını paylaşacak, gruptan çıkarsa yarın final grubuna katılacak. Kaynak:Fotomaç |
PAF takım gurbette PAF takım gurbette Beşiktaş PAF Takımı, DaimlerChrysler Junior Cup 2007 Salon Futbol Turnuvası'na katılmak üzere Almanya'ya gitti. Siyah-beyazlı takım turnuvada sırasıyla; Red Bull Salzburg, Stutgart, Monaco ve Schalke 04 ile kozlarını paylaşacak, gruptan çıkarsa yarın final grubuna katılacak. |
Beşiktaş PAF Takımımizda cok yetenekli gencler var.. hepsine basarilar.. |
başarılar takımımıza |
http://img405.imageshack.us/img405/9808/012rj2.jpg ben orada olamadim ama besiktas hicbir zaman yanliz diil ister Paf olsun ister baska birsey :) |
BESIKTAS 4. OLDU Grup Maclari ... Red Bull Salzburg - Besiktas Istanbul 0-2 Besiktas Istanbul - VfB Stuttgart 1-2 AS Monaco - Besiktas Istanbul 1-1 Besiktas Istanbul - FC Schalke 04 1-1 FC Schalke 04 8 VfB Stuttgart 7 Besiktas Istanbul 5 AS Monaco 5 Red Bull Salzburg 1 Ceyrek Final.... Besiktas Istanbul - FC Basel 4 : 1 Yari Final.... 1. FC Kaiserslautern - Besiktas Istanbul 2 : 0 3.Lük Besiktas Istanbul - AS Monaco 2 : 3 FINALI Stuttgart 3-0 kaiserlauterne karsi kazanarak kendi evinde sampiyon oldu... |
saglik olsun, bu tarz organizasyonlar genclerin kendine güvenlerini arttirir, tecrübe kazandirir, eksiklerini görmelerini saglar.. hepsini bjk formasi icin akittiklari terden ötürü tebrik ederim.. |
bizim Sindelfingen Sehirindeyduu bu turnuva... 4. lil de iyi örnegin ezikler gecen sene gruptan bile cikamadilar bildim kadariyla |
Türkiye`de Saat: 18:07 . |