![]() |
ßence İyiki Satılmadı.. Onu Dünyaya Beşiktaş'ın Yetiştirdigi Türk Yıldızı Diye Tanıtmalıyız... Ondan Onun Futbolundan Yararlanabiliriz.. Maddi Yönden'de Bize İleride Çok Faydası Olur... 24 25 Yaşlarında Dünyanın En İyi Takımına Çok İyi Fiyata Transfer Edebiliriz... Ama Muhammet'ê Bu Yaşta Bu Kadar İlgili Alaka Göstermeyi Pek Dogru Bulmuyorum Çünkü Yaşı Geregi Bu Maddiyat Onun Yaşantısını Değiştirir ve Futbolunuda Olumsuz Etkileyebilir...! |
niye kendimiz yetşitiremiyormuşuz o kadar alt yapı niye konulmuş iyiki de gitmedi ileride beşiktaşımıza çok büyük katkı sağlar |
:: Şöhreti yayılıyor Barcelona'nın küçük yıldız Muhammed'i renklerine bağlamak istemesi tüm dünyada haber oldu. VİDEO Şöhreti yayılıyor - Kanalturk.com.tr |
bu adam hiç işi bilmiyo adamıda çörütecek satma tamam ver onlara pişsin orda yarın öbür gün transferde %50 pay iste hiçmi akıl yok sende yahuuu |
satmalıydı |
aslında yurt dışına top oynaması kendi için iyi olurdu, bizde oynaması ise beşiktaşımız için iyi olur.. Ama bence büyük topçu olamayacak... |
Alıntı:
|
muhammet batuhan ve kubilay 25 yaşlarına kadar bize avrupada kupa kazandırsınlar ondan sonra real'e mi satarız barçaya mı allah ne verdiyse kardır :D |
kubilay kim |
104 yılda bir yıldız cıkıcak gibi oldu onuda Barcelona ya kaptırsınlar bakalım...Ben hiç izlemedim gerçi ama önemli olan futbolundan cok Beşiktaşlılıgı.104 yılda yıldız cıkmadı belki ama örnek olucak cok Beşiktaşlı cıktı... |
Türkiye`de Saat: 09:59 . |