![]() |
abi bu adami satarlar.adam 2-3 yil sonra dünyayi costurcak haberleri yok.. messinin kücüklügü:D |
bence beşiktaş türk futboluna bir iyilik yapıp yollamalı küçük ronaldinho muzu bu cocuk dünyayı ayağa kaldıracak tipte bi youncu türkiyede abilerine cekeip yeteneği sönceğine orda oynayıp bizi temsil etrsin daha iyi :) yolun acık olsun mami.. |
geçen gün atv de seyrettim çok duyguandım yolun açık olsun mami |
yollayın yollayın ılerde sız cıkıp oynıcaksınız |
ilkönce bedavaya almaya çalıştılar sonra 3 milyona çıktılar....Mami 3 milyonluk bir topcu değil ileride 30 versen bile alamazsın....ya gidişi Beşiktaş için kötü ama çocuk çok istiyormuş yani ordaki eğitimler falan kendisini geliştirmesi açısından daha önemli bende kararsız kaldım açıkçası...ama Bir BJK li olarak tabi dünya yıldızı olacak birini ki ben inanıyorum olacak kadroda görmek ve onun bu takımda tutulmasını isterim....çıksın şimdi 11 de var ya süperligde bomba etkisi yaratır bu çocuk :D |
Ben söliim bu çocuktan topçu olmaz.Bu kadar üstüne gitmemeleri lazımdı.Çok sıktı artık.O zaman ardanında on kere oynaması lazımdı barça da.Yazık yani.... |
Bu seyit ateş denilen şahıs walla bu muhammed üzerinden süper pirim yapıo.Paraları atı cebine.Bunları bjk nin etrafından uzaklaştırmal lazım.Beşiktaşlıysan beşiktaşa kazandırırsın... |
of keske tutabilsek |
çocuğun aklını karıştırmışlar bi kere,baksana şimdiden en büyük hayalim demeye başlamış |
3 milyon az ama neyse..dün gece televizyonda jübilesini beşiktaş ta yapmak istediğini söledi:) |
Türkiye`de Saat: 03:55 . |