![]() |
valan bunun icin en guzel lafi ibrahim uzulmez dedi dediki batuhan calisir kendine bakarsa cok iyi bir futbolcu olur eger calismazsa kendine bakmazsa coban olur dedi demekki hersey kendi elinde besiktasta topcu bitmez batuhanin biri gider digeri gelir ben asil muhammed demirciyi bekliyorum asil yildiz orda duruyor |
Eğer bozulmaz, sadece futbolu düşünürse Türk futbolunun yıldızı olur. Çok iyi bir golcü. Kafa topları yanı sıra çok iyi bir teknik kapasiteye sahip. Bulunduğu yaş itibariyle fizik üstünlüğü ile rakiplerini eziyor. Ancak fazla şımartmaya gelmiyor. Haddinden fazla kendine güveni var. Nobre’den daha iyi oynuyorum diyebilecek kadar. Çok bencil. bu sözler herşeyi özetliyor adam daha 16 yaşında ama a takımdakilerden üstün görüyor kendini bencil şımarık sadece kendini düşünen bir çocuk...kaybeden kendisi olur ibrahim akın örneğine baksın ibrahim son yılların en yetenekli topçusuydu kendini yaktı ispanya liginde oynayabilirdi ama ibbde top oynuyor artık |
ii bi futbolcuda a takımda daha kendini gösteremedi biraz vakit gerek.. |
hll olsun be Batuhan'a Beşiktaş'lı değil mi kardeşim :D |
konu mevcut |
yolu açık olsun!! |
fark olduktan sonra bu futbolcu oynatilmali isinmali takima yavas yavas |
Iyi diyosunuzda bu cocuk yuvadan ucmak üzere haberiniz var mi? Menajer i haril haril kulüp ariyomus bu sen gitmezse önümüzdeki senzon sonunda gitmesi büyük ihtimal.Yönetimin önlem almasi lazim yoksa yetistir sonra da tam faydalanacak yasa gelsin ve kacsin olmaz öyle sey. Menajerler cocugun kafasina giriyor DIKKAT!!! |
Fener maçında kaleciyi geçtikten sonra vurmak yerine Higuain'e pas verse daha da süper olurdu ama geçti artık.Umarım başarılı olur. |
superlig de oynayan en genc oyuncu olarak tarihe gecmistir heralde muthis bir basari neredeyse mac basina 3 gol ortalama |
Türkiye`de Saat: 07:59 . |