![]() |
Batuhan Rakibini Dövdü.. Batuhan rakibini dövdü Yönetim Kurulu tarfından A Takımı'ndan PAF'a gönderilen Butuhan'ın başı detten kurtulmuyor Dün Beşiktaş PAF Takımı forması altında Büyükşehir PAF Takımı'nın ağlarını havalandıran Batuhan'ın geçtiğimiz hafta içinde oynanan Galatasaray PAF derbisinin ardından Galatasaray PAF Takımı'nın kalecisini dövdüğü ortaya çıktı. Takım arkadaşlarının ayırdığı kavgada sarı-kırımızılı kaleci Barbaros'un ağır darbeler aldığı öğrenildi. Olayın duyulmasının ardından Beşiktaşlı yöneticiler Galatasaraylı teknik adamlardan özür diledi. |
ben bunu onaylamıyorum ama kaleci yanlış bi davranış yaptıysa batuı ii yapmış |
olayı bilmeden konuşmak yanlış olur |
Gençler arasında olur böyle şeyler herkes işine baksın. |
Yani abartmamak gerekiyo..olmasa daha ii olurdu ama olmuş ve geçmiş.... |
mutlaka yanlıs yapılan bırseyler vardır ama yınede uygun bır davranıs deıl kavga etmek...üzüldüm:( |
Neolursa olsun batuhanın artık davranışlarını düzeltmesi lazım.Eskisi gibi değil sonuçta.Herkesin gözü onda şuanda.O da bunları bilerek hareket etmesi lazım.Medya falan takmış durumda batuhana...İnş. bitirmezler çocuğu.Tabi kendisi bitirmezse! |
nasıl yalan ve kolpa bır haber ben boyle kolpa gormedım |
bu olaydan sonra batuhan A takıma alındı sivas maçındada forma giymişti |
ulan şimdi de kafayı batuhana taktılar nolmuş yani...Çocuk bir anda konuşulmaya başlandı hemen yamyamlar gibi saldırmaya başladılar Batuhan ı bu kolpa medyaya yem etmeyeceğiz. |
Türkiye`de Saat: 10:45 . |