![]() |
slm kardes bende 90 dogumluyum ve secmelere katılmak ıstıyom bana butun ayrıntıları anlatabılcekmısın acaba acıl beklıyom msn adresım halil-90@hotmail.com beklıcem msjını |
arkadaşlar burda benim bildiğim 12 ve13 yaştakiler hakkında bilgim var yani minikler ve yıldızlar görüyorum ki siz bu yaşları aşmışsınız bu konuda yapabileceğim bişi yok |
bende isitiyorumda msne adresini versene sen |
msne adresini verir sen iyi olur bende 94 doğumluyum plss |
benim msnem bu bende katılmak istiyorum beni ekleyip bana yardımcı olursanız iyi olur huseyinsarikaya_bjk_@hotmail.com |
slm bn onur bn pertevniyal takımda oynuyorum basketbol yıldız takımda 1.74 boyundayım basketbol secmlerinin ne zmn yapılacagını yazan olursa sewinirim |
Beşiktaş'ta altyapı seçmeleri Beşiktaş Kulübü'nde futbol altyapı seçmeleri 2 Haziran'da başlayacak. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, seçmelere katılmak isteyen 1990-2002 arası doğumlular, 5 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında kayıt yaptırabilecek. Kayıtlar, hafta içi 09.00-17.00, hafta sonu ise 09.00-14.00 saatleri arasında BJK Fulya Şan Ökten Tesisleri'nde yapılacak. Bu arada, daha detaylı bilgi almak isteyenler (0 212) 227 90 03 ve (0 212) 227 00 68 nolu telefonları arayabilecek. |
SAOL KARDES |
bjk kampına davetliyim naıl bi kamp bekleyebilirim daha once hep mator branslarda oynadım 90 dogumuuym kendime guveniorum |
Alıntı:
ama bu tarih geçmiş yaaaa :( |
Türkiye`de Saat: 22:45 . |