![]() |
Futbol Okulumuza Kız Öğrenci Alınacak Beşiktaş Akatlar Futbol Okulu, kız öğrencilere kapılarını açıyor. Berlin Futbol Okulumuz'da başlayan kız öğrenci kayıtları, Beşiktaş Akatlar Futbol Okulu tarafından da alınmaya başlandı. 1994-1997 arası doğumlu kız öğrenciler Akatlar birimimizde futbol eğitimi alabilecek. Kayıtlar devam ederken, eğitimler 1 Temmuz'da başlayacak |
BekLemiorm..katıLıorm :D:D:D qüzeL oynandıqım söyLenıyor hatta cok düsünmüstüm bu süper bir haber:D |
Yaştan Kaybedıoruz sanırım :D |
istanbulda olsaydım giderdim yha :( |
uLan ya$dan kayßedioRm :D tüm Forum ßLio FutßoL ßa$arıLaRımı :D:D |
yaşımın yarısı bile yaştan kaybediyor:D:D |
yaa bu yaş sınırlaması nedeen:(:( |
evet berlinde böyle birsey oldugunu duymusdum kizlari neden aliyorlar diye sormusdum bende ofsayt neoldugunu bile bilmiyorlarya :p |
Kızlarımızın Futbol Sevgisi Üzerine , Beşiktaş Forum Kız Futbol Takımı Kurulacaktır :D:D Not : Yaş Sınırlaması Yoktur :D |
oleey:D:D |
hobaaa:D:D |
Beşiktaşforum olarak bi 11 yapalım. Sonra da önümüze gelene bin tekme :D |
ben forvet:D |
Benden sağ bek olur savunma yönüm kuvvetli, hücuma da destek veririm, gerektiği zaman ileriye çıkıp uzun boyumun avantajıyla gol ararım :cool: |
futbolda herşeyi başardım kalecilikte yaptım lisede falan defansta oynadım ama uzun boyun avantajını..yok olmadı:Davantaja çeviremiyrm:Dgerçekten hiç yararlanamıyrm ben boydan oynarken:/ |
tüh Ln ben oynadığım zamn nerdeydiniz:D |
yaşım tutsa giderdim:D:D forvet arkası:):) |
Türkiye`de Saat: 00:29 . |