![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bana göre aşk bir kere yaşanır ve o hiç unutulmaz her iki taraf açısından yani ...ama aşka inanmayanlardanım ......
__________________ bUrŞıl INSANLAR, YA KORKTUKLARI, YAHUTDA GIPTA VE HASET ETTIKLERI SEYLERDEN NEFRET EDERLER.. | ||
| | |
| | #13 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yalnış teşhis valla yaptığını unutmaz 20 yıl sonra o çiçeği sana yine yedirirler aman dikkat derim.
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | ||
| | |
| | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | wallaa deşmeyin yaramızııı.... tabi ki böle bi ayrım yapılmaz kız erkek diee...sevenn asla unutmaz zaten ..neysee ben başlamimm yinee ![]() ![]()
__________________ ђєгкєร ђค๔๔iภi ๒ilєςєк..! мυнтαç σℓ∂υğυη кυ∂яєт ∂αмαяℓαяıη∂αкi αѕiℓ кαη∂α мєν¢υттυя ![]() No ernesto ! "gσ∂ ωiℓℓ giνє мє נυѕтi¢є" | ||
| | |
| | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | aşk bu bunun kızı erkeği mi olurmuş? Kim severse unutamaz..
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
| | |
| | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ilk aşk hariç hepsi unutulur. ha ama her insanda biraz "o" kalır! unutsan bile bir gün bir laf, bir davranış, bir söz, bir mimik sana unuttuğun sandığın kişiyi hatırlatır. iz bırakanlar unutulmaz ![]() | ||
| | |
| | #18 | ||
| Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | kızlar olabilir erkekler çabuk unutulacını sanmam | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |