![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|   |  
|    |  #1 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007  Yaş: 45  
				 Tecrübe Puanı: 19   ![]()  |    
 Desteklediğiniz, sevdiğiniz, sempati duyduğunuz veya tabi ki taraftarı olduğunuz NBA takımı birçoğunuzun vardır. Peki hangisi?    
				__________________   Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..  |  ||
|   |        |  
|    |  #2 | ||
|    Dişi Kartal  ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007  Yaş: 39  
				 Tecrübe Puanı: 22   ![]()  |     Iverson nerdeyse favori takımım o dur    ![]()   Philadelphia 76's a hala sempatim var ama Denver lıyım şimdi![]() 
				__________________    geçti istemem gelmeni  yokluğunda buldum seni  bırak vehmimde gölgeni  ![]() gelme artık neye yarar...  Konu Nefertiti tarafından (22-01-2008 Saat 11:11 ) değiştirilmiştir..  |  ||
|   |        |  
|    |  #3 | ||
|    Beş-U-ktaş  ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006  
				 Tecrübe Puanı: 23    ![]()  |     Utaha karşı sempatim var mehmet le alakası yok       |  ||
|   |        |  
|    |  #4 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 23    ![]()  |     Allen ıverson ın o sezon oynadığı takım ..    
				__________________   KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR..  |  ||
|   |        |  
|    |  #5 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007  Yaş: 45  
				 Tecrübe Puanı: 19   ![]()  |     ÜLEN KONU ACMAYI BECEREMEDİK, ESKİDEN YAPARDIM BEN BUNU, TÜM ADMINLERE ÖZÜR BORCUM VAR ÖDEYEYİM    
				__________________   Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..  |  ||
|   |        |  
|    |  #6 | ||
|    Banned  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008  Yaş: 40  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]()  |     |  ||
|   |        |  
|    |  #7 | |||
|    Dişi Kartal  ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007  Yaş: 39  
				 Tecrübe Puanı: 22   ![]()  |     Alıntı:  ![]()   Ben Iverson lıyım zaten![]() ![]() 
				__________________   geçti istemem gelmeni  yokluğunda buldum seni  bırak vehmimde gölgeni  ![]() gelme artık neye yarar...   |  |||
|   |        |  
|    |  #8 | ||
|    Banned  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008  Yaş: 40  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]()  |     Iverson'u bende sewerim bende imzası var... o günden sonra sewmeye başladım zaten.. rüya takım geldiğiinde almıştım onlarca kişinin içinden : ) ne günlerdi yaa lebron o zamanlar çocuktu : )       |  ||
|   |        |  
|    |  #10 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007  Yaş: 35  
				 Tecrübe Puanı: 20    ![]()  |     detroit bana sıcak gelıyor       |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |