![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Anket Tüm Oylamaların Toplandığı Bu Alanda Oy verebilir istatistiklere bakabilirsiniz. |
![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | nostalji olasılığı yüksek ama çubukludan yanayım..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
| | |
| |
| | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | istanbulda hava oldukça kapalı yağmur olasılığı yüksek çubuklu tazahüratıda çok güzel yakışır ayrıca ..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
| | |
| | #13 | ||
| AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nostalji.......
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
| | |
| | #16 | ||
| hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | 1. yarı birini 2. yarı diğerini giysinler. ![]() | ||
| | |
| | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 3-4 istanbul hatırası olan macımızdada nostalji formayı giymişlerdi bence bu mactada nostalji giymeleri lazım.Gerçi fark etmiyorki febeliler sıyahla beyzaı yan yana gorunce elleri ayakları titrio hatta bunlar bi keresınde altayla oynarken onları biz sanıp yenilmişlerdi ![]() | ||
| | |
| | #18 | ||
| Ölüm-Yaşam ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bende katılıyorum yoksa satışa çıkarmazlardı heralde onu giyicekler seviyorum o formayı giysinler | ||
| | |
| | #19 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | nostalji olan bir formayla çıkılmalı bence çünkü stadımızdaki son derbimiz | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/anket/57717-derbide-besiktas-hangi-formayi-giymeli/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 29-03-2008 15:42 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |