![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | [quote=Akdora;795174]Bayanların çoğunluğu bunları ister ama nerde bunları yapmayan dediğim dedik çaldığım düdük yapısında kendinden başka birçok şeyi boşvermiş kimi zaman ağzından çıkanı kulağı duymayan biraz bencil fazlasıyla kıskanç 2 tatlı sözü söylemeyi küçülmek olduğunu düşünen tarzdaki erkeklere divane olurlar... Sonra da biz nerde hata yaptık diye diye dizlerini döver dururlar... İstenmesi gerekense sevgiyi ve saygıyı göz önünde tutan biriyle beraber olmaktır...[/quot kesınlıklle katılıyorum ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Öyle bir tanesini bulursan bana da haber wer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
Deivson Rogerio Da Silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yok yav,Bobo'yla bi alakası yok,genel olarak tanımladım,hem ben düz saç beğenirim,kıvırcık sevmem,hem de renk olarak da daha esmer severim ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Tabiki Uzun Boylu Esmer Kirli Sakallı,İri Gözlü,Uzun Kirpikli Geniş Omuzlu,Karın Kaslı(özellikle göbeksiz ![]() Saçlar 3 Numara Beyaz Convers Kot Beyaz Gömlek Giymeyi Kendine Hayat Felsefesi Edinmiş BEŞİKTAŞLI ![]() Minicoopper'ı olan ![]() Motor kullanmaktan hoşlanan Küpe Kolye söz Yüzüğü Dışında Takı TAKMAYAN Fıstıııkkkkk Gibi Bir ERKEK ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hiçbi şekilde tip'e bakmam. sewsin beni korusun benimleyken başkasına bakmasın dürüst we saygılı olsun yeter..
__________________ Dedik ya birkere "BEŞİKTAŞK ya RUHUMUZDADIR yada HİÇBİRYERDE".. yüzden gözünle değil,dilinle değil,kalbinle değil RUHUNLA SEV..!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sevimsiz olmasında suratsız falan. hayat dolu olsun tabi güvenilirrde
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaniiii.Olması gereken şey de bu... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Burdan sipariş mi veriyoruz ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |