![]() |
Dış Görünüm mü ? İç Güzellik mi ? sizce ?_? |
ikisi birbirinden bağımsız düşünülemez ama ille de bi seçim yapmak gerekirse bende dış görünüş daha ağır basıyor ne yazık ki |
Alıntı:
|
öncelikle iç güzellik yakışıklı yada güzel olup huyu kötü olduktan sonra anlaşmak mümkümüdür;) o yüzden iç güzellik... |
Bir İnsanın Kalbi Yüreği İyiyse Onun İç Güzelliği Yüzüne Vurur . Dış Güzellikten Kastımız Mesela Bayanın Fiziği , Saçı , Kaşı Dersek Olay Farklı Bir Boyut Alır . Eğlenilecek Kız Birde Evlenilecek Kız Diye Bir Kavram Varya Eğlenilecek Kızın İçi Kötü Olsada Dışı İyi Olsa Yeterlidir . Ama Evlenilecek Kızın Zaten İçi İyiyse kalbinin Temizliği Güzelliği Yüzüne Yansır Onun Güzelliği bir BAŞKADIR . |
zor bir soru ama güzelliği beş para etmez içinde kalp olmadıkdan sonra... |
Önce dış , sonra iç. |
iç qüzeLLik dienLer.. eer o içdeki dışa çkmassa umrunuzda ßiLe oLmaz.. ßunu çok ii ßLiosunuz.. eer dediğiniz qißi oLsaydı uzakdan ßaktığınız ßi kız yada ßi erkek için ıyk tipe ßak ! yerine ßeLki kaLßi qzeLdir derdiniz.. kendinizi kandırmayın ßoş yere.. |
Alıntı:
|
dis görünüm beraber getirir ic güzelikte iliskinin süresini belirler benim icin ikiside cok önemli |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ayrıca Lafı anLamak isdediğniz qißi anLıosunuz.. çok qüzeL yada yakışıkLıdır huyu kötüdür kaprisLidir ßenciLdir çekemessn ayrıLırsn.. ama mükemmeL huyLarı war die qözüne hitap etmeyen ßirinede ßakmassın kendini kandırma.. yoLda qörünce ıyk dediğn eminim onLarca insan war.. ßenim sewqiLim ßenim qöz zewkime hitap edio.. yüreği qüzeL ßeni eL üsdünde tutuo ßende kaprisLi ßi insan değiLm zaten sewiorz ßağLandk.. aL sana uzun ömürLü iLişki ;) |
ankette bi şık daha olmalı bence ;) ikisideeeeeeeeeeeeee :) |
iç dış farketmez güzel insan olmak önemlidir. Eğer bunları iyi bir dengede tutabiliyorsa karşıdaki kişi bazı zaman iç özellikleri dış özelliklerini kapatır bazı zaman dış özellikler iç özellikleri kapatır. Biri tamamen olmadan diğerinin olduğu bir ilişkide terazinin dengesi iki taraf için de sarsıcı olabilir. Ayrıca güzelliği aradığınız yer her zaman değişebilir fazla kesin tavır içinde olmamak lazım. Önemli olan güzelliği görebilmek. Onu görmeyi öğrenirseniz iç dış hiç farketmez birşekilde farkedersiniz. |
Alıntı:
ezgicim o zaman sen kendi adına konuş yineliyorumki allahın yarattığına benim iykk gibi bir kelime kullanıcağımı zannetme ne haddime;) sen iyi birini bulmuşsun kafana göre ne güzel allah daim etsin:) ama o kadar çok kız tanıdımki sırf yakışıklı diye çocuğa yanaşıp 1 hafta sonra şöyleydi böyleydi yürümüyo....bitti!!! sen kafana göre hem göze hem gönüle hitap eden birini bulmuşsun herkes o kadar şanslı değil. ztn ben yazının sonunda uzun ömürlü ilşkiler için geçerli demiştim cnm dikkatini çekerim... |
recep ivedik in de dediği gibi :D Senin kaporta biraz çürük arkadaş heaa ruh güzelliğin iyidir orayı bilemem gel gelelim ruhlar alemindede yaşamıyoruz :D |
Alıntı:
kusura ßakma inanmıorm.. ßiri için mutLaka tipe ßak dmişindir.. hatta ßüyük ihtimaLLe qözüne çok çrkin qörünen ßirini reddetmişindir.. aama yapmadığn iddaa ediosun neyse.. ;) ßenimkide uzun ßi iLişki.. we hakLısın şanLıyım ;) |
ezgı ablama karısmayınn ooo ne dıyorsan dogrudur:D |
saoL tekinim.. ßana qöre doğru oLanı sawunuorm ßen.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
de uzun ömürlü bir ilişki için gönlü güzel biri şart yanlışmıyım:) evt çok kişiyi reddettimde sorun bende kimseyi yanıma yaklaştırmıyorum yakışıklı olsun olmasın güven sorunu var bende kimse samimi gelmiyo:D |
saoL tekinim :) neyse kendi Fikrn inandğn qßi yaşa sende.. |
bir kızda benim için davranış,görüş ve düşünceleri çok önemlidir...tamam dış güzellikte önemlidir ama içi kötü olursa ben napayım o kızı... eli yüzü düzgün bi kız olsun yeter yani ve yukardaki dediğim gibi olursa olur. |
allah herkese çirkin şansı versin :Diç çirkinlik P::D:D |
Türkiye`de Saat: 06:19 . |